Blog

Zhenzi, Maryley og Soft Rebels – hvorfor kvinderne elsker dem

De fleste kvinder elsker at få opdateret garderoben med lækre, nye styles. Men nogle gange dikterer moden styles, der ikke altid har harmoni mellem udtryk og komfort. Det er dog ikke tilfældet med de tre modebrands Zhenzi, Maryley og Soft Rebels.

 

Fælles for disse brands er, at de formår at skabe et unikt samspil mellem pasform og æstetik.

Kender du ikke mærkerne? Så læs med her og find ud af, hvorfor kvinder elsker dem.

Zhenzi – modetøj i plus size

Flere og flere pluz size brands indtager den danske modebranche i disse år. Og pluz size modetøj adskiller sig ikke længere fra øvrige modebrands. Det er Zhenzi et levende bevis på. Brandet har en enkelt stil dog altid med et cool tvist. De feminine og enkle designs har små, finurlige detaljer og mønstre, der giver dem et unikt touch.

 

Kernen for Zhenzi er dog, at tøjet skal være anvendeligt. Det betyder også, at en Zhenzi-style derfor ikke er for sprælsk i sit udtryk, så det let og hurtigt kan sætte sammen med andet tøj. Med fokus på design i høj kvalitet kan kvinder fra størrelse 42-58 klæde sig i styles, der forener feminine og smukke detaljer med kant.

 

Zhenzi har fokus på pasform. Det betyder, at du er sikker på at dine styles sidder helt rigtigt. Det skal være behageligt at være med på moden – og det skal fremhæve de smukkeste sider af kvindekroppen.

Maryley – italiensk elegance

Maryley laver jeans i italiensk design. Og kvinder elsker samspillet mellem de rå og feminine detaljer. Den italienske stil afspejler en elegance og enkelthed, som passer godt til den skandinaviske pige. På trods af det enkle snit forener Maryley dette med kant og personlighed.

 

Elsker du at have jeans på, men føles det ikke altid rart en hel dag på arbejde? Så er jeans fra Maryley et forsøg hver. Brandet har pasformen i højsædet, og derfor vender mange kvinder altid tilbage, når de skal købe nye jeans. Jeans fra Maryley er nemlig spækket med stretch. Og derfor føler mange kvinder det så behageligt at have dem på, uanset om det er på en shoppetur, hvor du går meget, eller en dag siddende på arbejde foran computerskærmen.

Soft Rebels – bløde fornemmelser

Attitude og komfort er blevet Soft Rebels varemærke. Med rødder i den skandinaviske enkelthed og kinesiske kultur skaber brandet tidløse styles, der emmer af detaljer og kvalitet.

 

De spændende geometriske former og snit tiltaler kvinder, som altid overraskes af brandets nye designs. Soft Rebels laver kvalitetstøj til kvinder med en forkærlighed for moderigtige og enkle styles med et tvist.

 

Soft Rebels eksperimenterer med struktur og materialer, så du hele tiden får nye fornemmelser, når du iklæder dig tøjet. Og en hovednerve i brandets filosofi er, at Soft Rebels-designs skal være behagelige at have på.

 

Brandet skaber designs, som stikker ud på en subtil facon – og gør derfor kvinderne, der bær det, til bløde rebeller.