Blog

Worklogger, tracking og sporing af dine værdier

De fleste virksomheder har investeret en del kapital i udstyr, redskaber, værktøj og andre værdifulde genstande. Selv hvis tingene er godt forsikret, så er det alligevel irriterende når nogle mener de bør skifte ejer på ulovlig vis. Selv om forsikringen dækker, så koster det alligevel virksomheden penge når tilg bliver stjålet. Og udover økonomisk tab er der altid en række andre omkostninger også.

Tyveri af udstyr vil altid kaste grus i virksomhedens maskineri. Det sætter også arbejdsmiljøet under pres. Når folk ikke har deres værktøj går det ikke kun ud over produktiviteten. Det er også dårlig for moralen. Ting er ting, men vi knytter os alligevel til dem. Og når vores ting kommer væk, går det ud over vores humør. Vi kan endda blive deprimeret af det, især når det sker flere end en gang.

Forebyggelse er bedre end erstatning

Hvorfor ikke bruge moderne teknologi til at forhindre den slags ubehagelige overraskelser? Hvis tyverier kan forebygges, er det så ikke en glimrende investering?

Og det behøver ikke altid være tyveri. Ting bliver også væk igennem sløseri eller pga. ærlige fejl og uheld. En kasse med dyrt værktøj kan ende i den forkerte bil. En forsendelse kan gå galt pga. logistiske fejl. Der er mange muligheder for ting at blive væk.

Og der er et ting der kan forhindre de fleste af disse: Tracking og sporing. Med tracking og sporing bruger du GPS til at holde øje med værdifulde genstande. Det er en i bunden meget simpel teknologi. Men den har mange avancerede og sofistikerede anvendelsesmuligheder.

Global dækning

Verden er helt sikkert blevet et lille sted. Med GPS tracking kan du få dækning overalt på jordkloden, og endda derudover. Selv hvis nogen skulle finde på at låne en af dine maskiner til et rumudflugt, ville den kunne trackes. Det er selvfølgelig ikke alvorligt ment, men teknisk set er der intet i vejen med dette.

Den gode nyhed er, at selv hvis et dyrt stykke udstyr ender i den anden ende af kloden, så kan du stadig finde det med tracking og sporing.

Den samme tracking og sporing teknologi kan integreres i mange forskellige systemer. Fx realtid overvågning. Et Track and Recover system for eksempel giver dig fuldt overblik over dine ejendele, og i realtid. Du kan fx holde øje med dine maskiners placeringer, eller dine køretøjers geografiske positioner, døgnet rundt, verden rundt.

Igennem workloggers system kan du følge alle dine enheder og blive underrettet med det samme når der bevæger sig udenfor deres dedikerede zoner.

Dobbelt sikret er bedst

Tracking og sporing arbejder med en indbygget forsikring. Udover en GPS enhed med strømforsyning er der også en skjult offline tracker enhed. Den kan selv tyve med sofistikeret sporings udstyr ikke finde, fordi den er offline. Den bliver kun aktiveret i det øjeblik GPS enheden bliver fjernet eller holder op med af fungere.

Dette geniale tracking og sporing system er ansvarlig for at 98,5% af alle genstande der har systemet installeret bliver genfundet.

Eksempler for genstande der er egnet til tracking og sporing

Workloggers geniale globale tracking og sporing systemet kræver en primær GPS enhed der skal forsynes med strøm. Det stiller nogle krav til størrelse og art af de genstande der kan trackes med dette system. Her kan du se nogle eksempler på genstande som er velegnede til Worklogger tracking og sporing.

  • Både – alle størrelser og art
  • Påhængsmotorer – påhængsmotorer er dyre og mobile og derfor populære tyvekoster. Med tracking og sporing bliver de meget svære at stjæle
  • Alt muligt anlægsudstyr og entreprenørmaskiner
  • Motorcykler – mange stjålne motorcykler ender i Østeuropa og bliver derfra solgt videre. Med tracking og sporing finder du dem igen.
  • Personbiler, varevogne og lastvogne samt andre typer af maskiner og køretøjer – tracking og sporing kan ikke forhindre tyverier, men chancerne for at du kan genfinde dine køretøjer og maskiner er meget gode.