Blog

Sugardating – en ny måde at være sammen på

Måske har du først lige hørt om begrebet sugardating og undrer dig over, hvad der gemmer sig bag det engelske ord, eller måske er du allerede en erfaren person i gamet. Lige meget hvad er sugardating et af de helt nye fænomener indenfor datingfeltet i Danmark, og de fleste sugardatere vil med garanti fortælle dig, at sugardating er win-win for begge involverede partnere. Sugardating kan nemlig ses som en uforpligtende måde at være sammen på i en tid, hvor vi ofte ikke ønsker at binde os, men tvært imod gerne vil have flere forskellige bolde i luften på én gang.

Hvad er sugardating?

Som udgangspunkt dækker begrebet over, at en yngre person (en sugarbabe) har et forhold til en ældre person (en sugardaddy), som forkæler sugarbaben på forskellig vis, f.eks. med tøj, tasker, gaver eller rejser. Ofte foregår sugardating mellem en ældre mand og en yngre kvinde, men det behøver ikke være netop dét kønsrollemønster. Det kan også være omvendt eller to af samme køn, der indleder et forhold. Den ældre persons rolle er at forsøde den yngre sugarbabes tilværelse og til gengæld forventes intime og frække oplevelser eller dejlige aftener i byen. Sugardating er ofte blevet sat i bås med prostitution, men det er en fortolkning, som de fleste er uenige i. Ved sugardating er der nemlig ikke direkte involveret et økonomisk beløb for en bestemt ydelse – og begge parter deltager på frivillig basis i forholdet.

Hvordan finder jeg en god sugardating-side?

Der er efterhånden flere portaler i Danmark, der tilbyder at skabe relationer mellem sugardaddies og sugarbabes, lige som de mere traditionelle datingsites, der etablerer en romantisk relation. Sugardating er udbredt, men stadig omgærdet med et dårligt rygte eller noget, man skal skamme sig over, og derfor foregår det ofte i det skjulte. Du kan imidlertid med fordel søge på de bedste sugardating-portaler og helt sikkert finde et match, hvad enten du er sugardaddy eller sugarbabe. En side som RichMeetBeautiful er for velhavende singler, men har som sideformål at skabe sugardating-relationer. Det er gratis at være medlem. En anden side er Victoria Milan, der er kendt for at være datingsitet for utroskab, men også her kan man finde sig en sugarbabe eller sugardaddy. Victoria Milan tillader anonyme profiler for dem, som gerne vil holde deres sugardating i det skjulte.

Gode råd om sugardating

Hvis sugardating er nyt territorium for dig, kan det være på sin plads med et par gode råd. Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvad du søger og hvorfor. Tænk over dine personlige grænser og stå ved dem, også selv om det kan være let at lade sig overtale til noget andet. Du kan skrive dine tanker om sugardating ned og gemme dem, sådan at du altid husker dine oprindelige ønsker til forholdet. Desuden skal din profiltekst være rammende og afspejle, hvem du er. Den skal fortælle, hvad du søger, og hvad du kan tilbyde. Det er med til at undgå misforståelser, når først du har indledt et sugardating-forhold. Og så skal du selvfølgelig uploade et godt billede af dig selv, der viser dig fra din bedste side.