Blog

Giv dit badeværelse et andet udtryk til billige penge

Er du træt af dit gamle badeværelse? Med årene bliver badeværelser slidte og kedelige at se på. Du er måske flyttet ind i et gammelt hus, hvor badeværelsesstilen kan spores helt tilbage fra 60erne eller 70erne? Du kan nemt få skabt et andet udtryk i dit badeværelse, uden at det behøves at være en stor udgift for dig. Det er blevet meget populært at anvende microcement på fliserne, så du får en glat og lækker overflade. Dette lag beskytter mod revner og sprækker og giver dermed fliserne en længere holdbarhed.

Derfor er folk vilde med det

Det er meget nemt at vedligeholde overflader med microcement, da det kun kræver en fugtig klud. Det har en lang holdbarhed, hvilket gør, at du kan nyde synet af dine glatte fliser i mange år. Microcement giver gulvet et skridsikkert underlag, hvilket er en af grundene til, at mange vælger denne løsning på deres badeværelser. Når en håndværker til enhver tid vil foretrække denne løsning fremfor brug af basebeton, så må der være noget om snakken. Hvis du gerne selv vil kaste dig ud i at anvende microcement, så skal du huske på, at der kun skal bruges et lille lag samt det skal have lov til at tørre. Derfor kan du med fordel få det lavet en aften, så det er muligt at det kan tørre natten over.

Mange fordele

Der er mange fordele ved at anvende microcement i badeværelset. Du får et flot finish til en utrolig lav pris. Det kræver næsten ingen vedligeholdelse, hvilket mange danskere sætter stor pris på. Microcement behøves ikke kun at blive anvendt på badeværelset, men kan ligeledes bruges i husets andre rum. Mange håndværkere er vilde med at arbejde med microcement, da der ikke skal bruges et særlig tykt lag af det, når det påsmøres badeværelsesklinker. Du har mulighed for at genanvende en del af det gamle badeværelses udseende og bare pifte det lidt op med bl.a. microcement. På denne måde behøves du ikke at hyre en håndværker til at klare det store VVS-arbejde for dig.

Kom godt i gang

Få lavet det sidste finish på dit gamle badeværelse, så du bliver lidt gladere for at være derude selvom det bærer præg af en anden tid. Microcement på badeværelset er billigt, lækkert og nemt at få ordnet.

Du kan nemt gøre dit badeværelse endnu mere attraktivt

Med få midler kan du give dit badeværelse et helt andet udseende. Det er nemt, billigt og en metode som mange danskere er helt vilde med. Kom godt i gang.