Blog

iPhone reparation

Måske kender du situationen godt. I et øjebliks uopmærksomhed, så ryger din iPhone ud af hånden, eller lommen, og ned på jorden. Skærmen er knækket, og det er næsten umuligt at bruge den uden at få glassplinter i fingrene. Men den er bare så svær at undvære, så du prøver at trække reparationen så længe som muligt.

Men det er nu ikke kun skærmen der kan gå i stykker. En iPhones batteri lever ikke for evigt, og det kan være det trænger til et udskift. Det kan også være kameraet, enten foran eller bagpå, går i stykker. Hvad skal man så gøre hvis situationen opstår? Det kan koste mange penge, hvis man ikke kender det rigtige sted at gå hen.

Det kan også være svært at skulle undvære sin telefon imens. Den indeholder kontaktoplysninger, kalender og alskens apps der bruges dagligt. Det er ret så relevant i sådan en situation, at få foretaget en iPhone reparation i nærheden af sit hjem eller arbejdsplads. Og der er flere fordele ved at gøre netop det.

Spar tid og få din iPhone repareret i nærheden af dit hjem

Det kan godt være en jungle, at finde det rigtige sted. For rigtig mange tilbyder deres ydelser. København er en stor by, og der er mange muligheder for at finde en iPhone reparatør. Hvis du bor i, eller i nærheden af, Nørrebro, finder du der iPhonespecialisten.dk. Der er fordele ved at få den repareret lokalt. Du sparer nemlig tid ved at vælge en reparatør i nærområdet.

Ofte behøver man faktisk ikke vente længe, imens telefonen skal fikses. Bruger du en rigtig dygtig reparatør, kan du blot vente mens din iPhone får rettet sine fejl. Da det sjældent varer særlig lang tid, slipper du for at undvære din telefon alt for længe.

Derudover vil det også være til din egen fordel, at vælge et sted der bruger de bedste reservedele. Så sikrer du dig liv i din telefon meget længere. Undersøg dette inden du sender den til reparation, så du undgår at den skal sendes tilbage igen.

Hvad der kan repareres

Din nye iPhone kommer med en 1 års garanti, som dog kun dækker fejl fra fabrikantens side. Så er skaden selvforskyldt, må du ud og finde en reparatør og betale selv. Det kan dog være en god idé først, at tjekke hvad ens egen forsikring dækker.

Det kan være fristende at skifte sin ødelagte iPhone ud med en nyere model. Før du opgiver din telefon når den er i stykker, så undersøg først muligheden for, om det kan laves. En iPhone er ikke en billig telefon, og især ikke hvis den ofte går i stykker. De fleste iPhones kan også nemt repareres. Om du har en 6s eller en 11 Pro Max. Priserne er selvfølgelig efter hvor ny din telefon er. Du kan få repareret eller skiftet:

  • Skærmen eller glasset
  • Batteriet
  • Mikrofon
  • Lade stikket
  • Front- eller bagkamera

Læs mere her om hvad du kan få ordnet på din telefon, og hvad det vil koste dig.