Blog

Sådan vokser du på YouTube

YouTube er en sjov fidus. Den er konstant voksende og der kommer konstant flere penge i det. Men hvorfor dette? Pengene tiltrækker flere og flere folk, men hvor kommer pengene fra? De kommer fra reklamer. Det har vi nok alle lagt mærke til. At vi skal skippe en reklame og nogle gange to på diverse YouTube videoer. Det er for pengene. Og dem kan du også få noget af, her er hvordan.

Penge på YouTube, hvordan fungerer det?

Så YouTube får penge fra firmaer ved at putte deres reklamer på videoer. Men hvordan får du så fat i disse penge? Hvordan kan folk tjene så mange penge på? YouTube er villige til at betale dem, som lægger videoer op, da det er deres videoer reklamerne bliver lagt på. Så lad os sige, at du laver en kanal og får lagt en video op. Det er lige meget hvor god denne video er eller hvor lang den er. Detaljerne tænker vi ikke på nu. Kan du så forvente bare at få penge uden lige? Nej. Du skal først bygge din kanal op. Først skal du have en bestemt antal subscribers til din kanal, før du kan putte reklamer på din video. Og først der kommer alle de andre faktorer ind i spillet.

Når du så har de rigtige antal subscribers til din kanal, hvad kommer så ind i spillet. Det første er antal af reklamer du kan putte på dine videoer. Jo længere videoen er, jo flere reklamer kan man putte på den. Dette betyder, at du helst vil sigte efter at lave længere videoer. Så handler det selvfølgelig også om hvor mange ser dine videoer, altså hvor mange der potentielt kan komme til at se reklamerne på videoen. Så det handler ikke kun om at få en masse subscribers, man skal også sørge for at subscriberne rent faktisk også ser videoerne. Du får nemlig kun penge for views, men jo flere subscribers du har, des større sandsynlighed for et større antal views får du. Hvordan får du så flere subscribers?

Boost dine subscribers

Hvordan får man flere subscribers? Er det hele bare et tilfældigt spil, hvor den heldigste får flest subscribers? Ikke helt. YouTube anbefaler de mest sete videoer for folk. De prøver også at finde YouTuberere som kunne være interessante for folk, hvis de ikke allerede er en subscriber af dem. Disse anbefalinger kan du købe dig til. Det fungerer ikke helt ligesom Facebooks måde at gøre det på. På Facebook kan du betale dig til, at Facebook udvider rækkevidden for dine opslag, så dine opslag vil dukke op hos folk, som ikke kender dig, men måske kender nogle af dine venner. De vil udvide rækkevidden for dit indhold for dig. Give dig bedre odds for at vokse. Det er det samme princip på YouTube. Forskellen er bare, at på Facebook, er det Facebook som hjælper dig. Det samme tilbyder YouTube ikke. Du kan ikke købe dig til YouTubes hjælp. Men du kan købe dig til hjælp udefra.

Invester dine penge, så du kan tjene mere i fremtiden

Så hjælp er til at hente udefra. Dejligt, men hvordan fungerer det så? Det er faktisk en kende komisk. Du kan hyrer andre til at reklamerer for dit indhold. Så faktisk betaler du penge til folk, for at lave reklamer for dig, så andre går ind og subscriber til dig, så du kan reklamer for flere folk, hvilket du også er blevet betalt for at gøre af et tredje parti. Lidt af en sjov cirkel, men hvis det virker, så virker det. Sådan laver du et køb af YouTube subscribers.