Blog

Hold styr på hele firmaet med en GPS tracker

Som indehaver af en håndværker virksomhed er der utroligt meget, der skal ses til. Først og fremmest er du med garanti ikke blevet chef, fordi du synes, at det er sjovt at sidde ved skrivebordet med regnskaber og bureaukrati. Nej, langt de fleste selvstændige erhvervsdrivende i håndværkerfagene står der, hvor de står nu, fordi de virkelig godt kan lide deres fag. Derfor skal du selvfølgelig også både have tid og mulighed for at komme ud og bruge dine hænder blandt dine medarbejdere. Derudover er det dog selvfølgelig også fuldstændig essentielt, at du får taget dig af alt det administrative, som selvfølgelig også er en del af at have sit eget firma. Meget af det kan selvfølgelig udliciteres, men det er desværre langt fra det hele, hvis du også stadig vil have føling med dit eget firma.

Gør administrationen nemmere

Der er dog alligevel flere måder, hvorpå du kan gøre den administrative byrde langt lettere. Som nævnt før, kan du selvfølgelig udlicitere noget af alt det tunge papirarbejde til sekretærer og lignende. Derudover kan du dog også alliere dig med den nyeste teknologi såsom en GPS tracker. En GPS tracker er ikke bare en GPS. Det er tværtimod en abonnementsordning med en hel løsning, som er specialdesignet til folk i lige netop din situation. Forestil dig, at du nemt og enkelt kunne holde styr på alle de varevogne, du har ude at køre til enhver tid, og at du med et enkelt tryk kunne se, om de er, hvor de skal være for at opretholde tidsplanen, ligesom du lige så let vil kunne give dem den ny ordre, når de nu allerede er på farten.

Gør dit firma mere effektivt med en GPS tracker

Udover at sådan en GPS tracker selvfølgelig lader dig tracke alle biler på en gang, kan den dog også være med til at logge, hvor meget hver enkelt bil har kørt, samt hvor den har været henne. I behøver altså ikke længere at føre kørebog manuelt længere. Desuden kan du planlægge ruter fra kontoret eller hvor end du sidder uden febrilsk at skulle ringe rundt til flere forskellige. Det letter altså den administrative byrde fra dine skuldre betragteligt, hvilket betyder, at du vil have mere tid til at lave det, du har lyst til. Den slags digital tracking, du får gennem en GPS tracker betyder dog også, at enhver administrativ fejl vil springe i øjnene. Kører I for eksempel enormt uhensigtsmæssigt, hvilket medfører spildte køretimer og endnu mere spildt brændstof, vil det pludselig blive pinligt klart.

En GPS tracker kan altså langt mere end en ting, men hvad den helt specifikt kan afhænger i høj grad af, hvilken udbyder du vælger at handle med. Tag for eksempel et kig på den fra livegps.dk. I alle tilfælde vil en GPS tracker dog hjælpe dig til at få det fulde overblik over din virksomhed.