Blog

Mangler du en brugt trailer?

Er du på jagt efter en brugt trailer, og har svært ved, at finde den helt rigtige? Der er mange ting der skal, tages stilling til. Der er flest praktiske overvejelser, så som;

  • Hvor stor skal den være?
  • Hvor lang skal den være?
  • Hvor bred skal den være?
  • Hvordan fungerer den?
  • Hvor meget må din bil trække?
  • Må jeg køre med trailer, med det kørekort jeg har?
  • Er den let at montere. 
  • Hvordan i forhold til forsikringer, når du anskaffer dig, en brugt trailer? 

Der findes mange forskellige typer, og modeller når du skal vælge en trailer, der opfylder netop dit behov. Alt fra heste, båd, og almindelige trailere. Af praktiske årsager, kan det være en god hjælp at søge råd og vejledning, inden man anskaffer sig en brugt trailer. Det kan også være en god ide, at få vejledning ift. priserne.

Brug tiden på, at indhente flere tilbud på brugte trailere, fra forhandlerne.  Inden du træffer beslutningen. Tag en tur med familien ud og besøge de forskellige forhandlere. Det kunne også være en ide at indhente tilbud fra forsikringsselskaberne, for at finde den optimale løsning der passer til dig. Også her er der stor forskel på priserne. Tal med naboer kollegaer og familiemedlemmer, hør om deres erfaringer med brugte trailere. Spørg indtil deres forsikringsløsninger. F.eks. hvilke overvejelser de gjorde sig inden, de anskaffede sig en trailer.

Brugte trailer, til ethvert behov

En trailer er for mange husejere en god hjælp. Enten når pladsen i bagagerummet bliver for trangt, til børnene flytter hjemmefra, og ofte hjem igen. Når der skal hentes byggematerialer, nye havemøbler, eller juletræet der skal hentes. Når fruen har købt nyt spisebord. Står familien, og skal på ferie, og mangler plads, i bilen, skal teltet til studenterfesten hentes?  En brugt trailer, er let at spænde for bilen. Desuden kan en trailer også være grundstenen i et godt naboskab. Et godt naboskab, er desuden en god, og væsentlig grund til at, anskaffe sig en brugt trailer. Det er nemt, at få plads til en brugt trailer. Og lettere fremover, at anskaffe sig det man lige står, og mangler. Og fremover slipper man for bunker, af haveaffald, der hober sig op. Med en trailer stående, kan haveaffaldet straks lægges på traileren, og køres væk.

Udover de trailere der dækker de mere almene behov findes der et stort udvalg, af de lidt større trailere. Står du, og skal køre datteren, til ridestævne, har du købt en ny båd der skal fragtes til havnen, så er der også her rig mulighed for at finde den brugte trailer, der kan hjælpe dig med dette.

En god, funktionel brugt trailer, er en god hjælp i en travl familie. Du slipper for besværet med at låne en trailer, hvis behovet for en trailer opstår. En brugt trailer er et “must have” i den travle, moderne familie.