Blog

Giv din bolig et ”ansigtsløft”

Et hus kan hurtigt komme til at se kedeligt og gråt ud, hvis man ikke vedligeholder det.

Noget, der i høj grad kan transformere en boligs udseende, er ved at give den nyt tag.

Umiddelbart det virke som et uoverskueligt projekt at begynde at skifte tag på sin bolig, men det behøver det på ingen måde at være.

Hvordan vælger jeg det rigtige tag?

Noget af det første man i denne proces må tage stilling til er, hvilket tag man ønsker at beklæde toppen af ens bolig i. Først og fremmest må man tage de praktiske aspekter til overvejelse. Dog må man ikke glemme de æstetiske.

Det handler i bund og grund om at ramme en balance, hvori funktionalitet og udseende spiller lige store roller. 

Giv dit gamle tag nyt liv

Ønsker man ikke at udskifte sit nuværende tag, kan man også vælge at give det nyt liv.

Dette gøres ved en tagrenovering. Her kan man altså reparere på mindre skader, men også lave vedligeholdende arbejde der gør, at dit tag ikke pludseligt får betragtelige skader.

Dog kan denne proces også hjælpe på det æstetiske. Man kan eksempelvis få foretaget en algebehandling, der fjerne det grønne skær fra taget, og som får tagets oprindelige farve til at stå skarpere.

Nyt tag – mindre varmeregning

Ved installering af nyt tag, vælger mange også at få opgraderet deres loftisolering.

Loftisolering kan gøre en kæmpe forskel, når man forsøger at opvarme en bolig. En forskel der tydeligt kan ses på varmeregningen.

Faktum er nemlig, at hvis man ikke har tilstrækkelig loftisolering, kan op til 25% af varmen gå tabt. En loftisolering kan dermed være yderst fordelagtig, og kan bidrage til et bedre indeklima i din bolig. Alt sammen fordele, der udelukkende gør hverdagen lettere.