Blog

Mangler du en ny plæneklipper? Find en plæneklipper test

Det kan være svært at finde ud af, hvilken plæneklipper man skal vælge, når der findes så mange på nettet. Det er en beslutning, der kan være svær at træffe. Men det kan være, at denne plæneklipper test kan hjælpe dig lidt på vej til at finde den plæneklipper, der er bedst for dig.

Den billigste: Bosch ARM 32

Hvis du leder efter den billigste plæneklipper på markedet, så skal du have en Bosch ARM 32 plæneklipper. Denne kan du nemlig købe for en skarp pris på kun 637 kr.! Det er altså en pris, der ikke springer budgettet. Denne plæneklipper er eldreven, og den har 1200 watt. Den kan klippe maks 60 mm og minimum klippe 20 mm. Derudover kan det være rart at vide, hvor meget den larmer. Denne plæneklipper har et lydniveau på 93 dB.

Næst billigst: Flymo Turbo Lite 330

Den næste plæneklipper der skal gennemgås i denne plæneklipper test er den næst billigste. Denne kan du få for en pris på bare 904 kr.! Plæneklipperen har 1150 watt, og den er eldreven. Der er altså ikke helt lige så meget power i den, som der var i den forrige. Den har også en klippehøjde på maks 30 cm, så hvis du køber denne plæneklipper, så skal du være klar til at klippe græsset jævnligt. Støjniveauet ligger på 96 dB, så det er til at holde ud. Denne plæneklipper har ingen opsamler, så det må du selv sørge for. Til gengæld er den meget billig!

Topscore: Makita DLM431Z

Hvis du leder efter den absolut bedste plæneklipper uanset pris, så kan det godt være, at det er denne plæneklipper, du skal have. Denne er batteridreven, og så har den en klippebredde på hele 43 cm – så den kan altså nå vidt omkring. Den tager 55 min om at genoplade efter brug, så du kan lige sidde og tage dig en kop kaffe, mens den bliver klar til brug igen. Den siges at kunne klippe hele 1000 m2, hvorimod den fra Bosch, som var den billigste plæneklipper, kun siges at kunne klippe 150 m2 uden opladning! Så hvis du har en stor græsplæne, så kan det altså godt betale sig at give lidt mere for en plæneklipper. Den maks klippelængde ligger på 75 cm, så du kan altså lade græsset gro i noget tid, før du slår det. Plæneklipperen ligger på en pris til 1655 kr., så det er ikke engang fordi, den er så dyr, at man ikke kan overskue det i budgettet. Derudover har den hele 13 forskellige højdeindstillinger!

Einhell GE-CM 36 Li

Denne anbefalede plæneklipper er der mange, der er tilfredse med. Den ligger på en pris til 2572 kr., og så er den batteridreven. Den har en genopladningstid på blot 60 minutter, så det er heller ikke en, du skal vente længe på. Den har en maks klippehøjde på 75 cm, og det er måske derfor, der er mange, der er begejstrede for den. maskinen har desuden 6 forskellige højdeindstillinger, så du kan klippe dit græs, lige som du ønsker det.