Blog

Burde du anskaffe dig et Grohe vandfilter til vandhanen?

Jeg havde givet P en tur til Island i anledning af hans 40-års fødselsdag. Jeg havde altid drømt om at tage til Island. Ingen af os havde været i The Land of Fire and Ice før, så det var to fluer med et smæk. En ting, jeg altid spekulerer over, når vi rejser, specielt efter at vi har fået børn, er hvor rent det lands drikkevand er. Der er intet, der kan ødelægge en ferie mere end en god omgang tyndt flydende gul karry sovs i toilettet. Så vi tjekker altid op på, om vandet er af god kvalitet og om Grohe vandfilter til vandhanen også er god nok til at filtrer de dårlige ting fra vandet.

Når postevand bliver bedre end flaskevand

Det viser sig, at Islands drikkevand er noget af det reneste vand i hele verden, du kan drikke. En del af den islandske befolkning får nemlig deres drikkevand direkte fra gletsjerne. Det måtte vi altså også lige prøve. På vores 26 km vandretur løb vi tør for vand. Ingen panik. Vi fik slukket vores tørst ved at fylde vores dunke op med iskoldt gletsjervand, der havde løbet igennem floder med alger, som rensede vandet for kulstof, kvælstof og fosfor. Det lyder helt underligt, men jeg har aldrig smagt så godt vand før. Da vi var landet på Østerbro igen, så gik jeg straks i gang med at læse løs om vand og dets mange gode og sunde mineraler. Vi har før i tiden haft de der vandkander, der filtrerer vandet, men det kom vi helt fra, da en kande kun indeholder ca. 2,4 L.

Under min google søgning stødte jeg på Watertrade. Watertrade er en af nordens største udbyder af kulsyre, og tilbyder også de mest fantastiske vandfilter til vandhanen. Det kunne ikke gå hurtigt nok med at få bestilt et vandfilter. Nu kunne vi erstatte vandkanden med ubegrænset 100% rent vand. Det lyder da ikke helt dårligt. Hos Watertrade kunne vi vælge imellem et vandfilter fra Grohe s, m og l. Vi valgte det i L, da det var det Watertrade anbefalede til en familie på vores størrelse. Nøj, hvor er jeg dog glad for vores vandfilter! Det er jo så meget bedre end flaskevand. M syntes også, at det er lidt sejt og super spændende, at man kan filtre vandet på denne måde. Det er blevet et hit hos børnene at tage vand fra den seje vandhane nu. Det er jo aldrig helt dårligt, når dine børn spørger om vand i stedet for en sodavand. Så tak for det, Watertrade!

Få en sundere krop med 100% rent vand

Vand er jo så enkel og alligevel, er det noget af det bedste og sundeste du kan indtage. Selvom vi er så privilegeret at have rent drikkevand direkte fra vandhanen, så viser flere undersøgelser altså at kvaliteten af vandet kan variere fra område til område. Dikkevandet kan indeholde spor af microplast, bakterier, klor, tungmetaller og mikroorganismer. Med et vandfilter til vandhanen fra Watertrade, undgår du altså at du og din familie indtager de dårlige og skadelige ting, der kan være i drikkevandet. Så jeg kan helt klart anbefale vandfiltre fra Watertrade!