Blog

Planlæg den perfekte babyshower

Min mand og jeg venter os en lille pige i slutningen af marts. Jeg havde egentlig forventet en noget anderledes babyshower. En, hvor jeg kunne dele den festlige begivenhed med venner og familie. Grundet COVID-19, så bliver det altså bare bobsen, hendes far og vores forældre.

Den intime babyshower

Selvom det bliver en mere intim babyshower, så betyder det ikke nødvendigvis at der skal spares på oppyntningen. Jeg ville stadig gerne have følelsen af en babyshower, og ikke bare en almindelig middag. Jeg fandt en hel masse lækkert babyshower pynt, som jeg kunne pynte vores stue og spisestue med. 

Min veninde havde anbefalet os en webshop, der hedder dreamshop2u.dk, da de havde et rigtigt stort udvalg af pynt. Og det skal jeg da lige love for at de havde. Vi endte med at bestille nogle virkelig flotte lyserøde tekstilservietter, nogle guirlander, nipsting til snacks og bordet, og en hel masse balloner.

Min mand og jeg dækkede bordet op med de flotte tekstilservietter og de søde lyserøde nipsting. Vi endte også med at lave en lille gave station med de flotte guirlander og en stor ballon bue.

Tips til din babyshower

  1. Find den perfekte pynte pusher. Her kan jeg helt klart anbefale dreamshop2u.dk. De har alt, hvad du skal bruge. Også har de hurtig levering. Vi har været super glade for at bruge dem, og vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen, når lillesøster eller lillebror en dag melder sin ankomst.
  2. Pinterest. Hvis du ikke kender til det endnu, så vil du takke mig senere. Det er den bedste platform til at hente inspiration. Jeg fik blandt andet inspiration til ballon buen på Pinterest.
  3. Du kan lave de sødeste snack kurve til dine gæster, med de små bokse fra dreamshop2u.dk. Vi fyldte vores med forskellige chokoladestykker fra Peter Beier. Du kan for eksempel ogsån fylde dem med popcorn, slik eller, hvis du er lidt sundere end mig, så kan du fylde dem med grønt.

Sjove lege til den specielle begivenhed

Fester og lege plejer som regel at være en rigtig god kombination. Selvom vi kun var fire mennesker til legene, så var det stadig super hyggeligt. Min yndlingsleg leg, som vi lavede var babymadsmagning. Denne leg er super sjov og hyggelig. Det kan dog kræve lidt mere forberedelse end de andre lege. Legen går i alt enkelthed ud på, at man får små smagsprøver af babymad. Jeg fik bind for øjnene, og skulle herefter så smage på de forskellige smagsprøver af babymad, og til sidst gætte på, hvad det var. Vi tilføjede også et lille pointsystem, hvor jeg gav smagsprøverne på babymaden point efter, hvad der smagte godt eller mindre godt.