Blog

Kvalitetstøj fra dansk mærke

Det danske tøjmærke Shaping New Tomorrow har taget danskerne med storm. Med det innovative design og lækre komfort giver de et frisk pust ind i tøjverdenen, som ellers godt kan blive lidt for stiv nogle gange. Med det friske pust kommer dette mærke virkelig til at fremstå som noget nyt og revolutionerende, hvilket det egentlig også er.

 

Komforten er altafgørende, og der bliver altså ikke gået på kompromis, når det kommer til den slags. Der er styr på tingene, og man skal forvente en god køberoplevelse, når man handler hos Shaping New Tomorrow. Det er et tøjbrand, der har taget danskerne med storm, og de er altså kommet for at blive.

 

 

Tøj til en hver smag

Noget af det fedeste ved dette tøjbrand er, at tøjet passer til en hver smag. Alle kan simpelthen finde sig til rette i deres tøj. Igen spiller komforten en stor rolle, men faktisk har designet også meget at sige. At en basketspiller og en forretningsmand kan gå i det samme tøj siger ikke så lidt. Der er derfor en stor målgruppe for deres tøj, som gør, at alle egentlig kan gå ind og tjekke det ud, og se om det er noget for dem.

 

Tøjbrandet har desuden fået en hjælpende hånd efter at have deltaget i det populære DR-program Løvernes Hule. Drengene oplevede for alvor success med tøjbrand efter DR program, hvor de fik en hjælpende hånd fra løverne. Det var altså ikke blot økonomisk hjælp, de fik. De har også fået hjælp til at designe noget tøj, som falder i god jord hos mange danskere.

 

Design til en god pris

 

Nu frygter du sikkert prisen, når du hører om det fantastiske design og gode komfort, men det behøver du faktisk slet ikke. Drengene har skabt et tøjbrand, der både har et lækkert design og god komfort, samtidig med at det kan fås til en fornuftig pris. Priserne ligger derfor ikke højere end normalt til trods for den sublime kvalitet.

 

Noget som tøjbrandet arbejder rigtig meget med, er stræk. Der skal være en masse stræk i alle deres produkter. Det er med til at medvirke den gode komfort, som er gennemgående for alle deres produkter. Der er altså ingen undskyldning for ikke lige at tjekke dette nye og innovative tøjbrand ud. De forsøger virkelig at skabe noget tøj, som kan bruges af alle slags mennesker, hvilket er ret sjældent, man ser det.