Blog

Her finder du de billigste pokaler online

Når der skal være konkurrencer, så skal der helt klart også være præmier. Og hvilken præmie er mere prestigefyldt at vinde end en pokal? Hvis i står og overvejer hvilken type præmier, i skal gøre brug af til jeres kommende event/turnering/konkurrencer, så har i måske også tænkt på, om pokaler er svaret for jer. Pokaler er i hvert fald den type af præmier, der kan få deltagerne op i gear. Nogle klubber er måske tilbøjelige til at fravælge pokaler, da mange tror, at de er ekstremt dyre. Det behøver de dog ikke at være, hvis man køber dem det rigtige sted.

Flotte pokaler fra omkring 100 kroner

Man kan selvfølgelig få kæmpestore, flotte pokaler til omkring 5.000 kroner, hvis man er en stor klub og skal afholde en anerkendt konkurrence. Det er dog også muligt at finde fine pokaler til omkring 100 kroner. Disse passer perfekt til de mindre konkurrencer, hvor der stadig gerne må kræses lidt ekstra om deltagerne. De billigere pokaler er ikke så store, men det er sjældent størrelsen, der betyder noget, men bare det, at man har vundet en rigtig pokal.

Køb pokalerne online og spar masser af penge

Hvis i gerne vil have mest for pengene, så skal i købe jeres pokaler og præmier online, hvor priserne er presset helt i bund. Vi har fundet en side, hvor priserne er ekstremt lave, men hvor kvalitet og service er højt. Det flotte udvalg af billige pokaler kan ses her: https://www.billigepokaler.dk/ Her kan man mere eller mindre specialdesigne sine pokaler – til en fortrinlig pris.

Guide til at designe og bestille pokaler online

Når der skal vælges og designes pokaler online, så er der nogle step, der skal følges, så de kommer til at se ud, præcis som i ønsker dem.

  • Vælg model
  • Vælg størrelse
  • Vælg emblem
  • Vælg indgravering

Vælg model

Først og fremmest skal i finde ud af, hvilken type pokal, i ønsker. Der findes adskillige designs i farverne sølv og guld eller en kombination af begge farver, hvor låget eksempelvis er guld og resten af pokalen sølv.

Vælg størrelse

Dernæst skal i beslutte jer for størrelsen. Der er forskellige mål på de forskellige pokaler, som kan ses ved hvert enkelt produkt. Desto mindre den er, desto billigere er den også.

Vælg emblem

Når størrelsen er fundet, så skal i finde ud af, om i ønsker et emblem på den. Emblemet sidder i toppen af pokalen og illustrerer den type sportsgren, der er tale om. Der kan også stå 1., 2. eller 3. plads, eller i kan vælge at undlade emblem, så toppen er glat.

Vælg indgravering

Til slut skal i vælge, om i ønsker indgravering. Her kan der eksempelvis stå en lille tekst eller et ord, der illustrerer klubben, sportsgrenen eller lignende. Man kan også vælge at undlade indgravering, så vinderen af pokalen kan få indgraveret sit navn på den, når den er fundet.

Her er fordelene ved at købe pokalerne online

Som det ses, så er det meget brugervenligt og nemt at bestille pokaler online, og da alt foregår på computeren, på skrift, så er der ikke så meget tvivl om, hvordan de skal se ud. Hvis i vælger at bestille dem online, så sparer i også jer selv for at skulle bruge tid på at køre i en fysisk butik, hvor priserne ofte er en del højere. I sparer derfor både tid og penge ved at købe online, og gør i brug af ovennævnte webshop, så får i også et rigtig godt kvalitetsprodukt til pengene samt god rådgivning og service, hvis der er noget, i er i tvivl om.