Blog

Kigger du på bordplader efter mål?

Boligindretning er mange ting. Det er alt fra typen af trægulve, vægdekoration, møbler, pynte puder og meget andet. Når vi indretter vores bolig, så er det en måde at udtrykke vores personlige stil og interesser. Vi vil gerne gøre hjemmet hyggeligt, indbydende til gode stunder og et rart sted at være. Samtidig vil de fleste gerne have, at hjemmet ser moderne ud og kan inspirere de besøgende. Et af de steder, so betyder mest for mange, er køkkenet.

Køkkenet er et af de mest personlige rum

En af de ting, som blandt andet ejendomsmæglere fraråder folk, der vil sælge deres bolig, at gøre, er at renovere køkkenet. Selvfølgelig vil et nyt køkken se mere tillokkende ud end et 80´er køkken. Der er bare den hage, at det for mange ikke har den helt store betydning, når det kommer til stykket. Køkkenet er nemlig et af de rum, hvor mange går mest op i indretningen.

Det er et af de rum, hvor der bliver tilbragt allermest tid – og ikke mindst kvalitetstid. Det er dette rum, der danner rammer om at samle familien til hverdagens måltider. Det er også her, man kan hygge sig sammen med familien, når der skal laves mad og spændende desserter. Køkkenet er en helt speciel måde at indrette med sin egen stil.

Når der er tale om indretning af køkken, så tænkes der ikke kun på køkkenmøblerne og vægdekorationen. Selve køkkenet med skabslåger, skuffer, hvidevarer, armatur og ikke mindst bordpladen har meget at sige. Dette er heller ikke ligesom møbler og pynt, der skiftes ud jævnligt. Mange vil gerne investere i et rigtigt lækkert kvalitetskøkken, som kommer til at stå i rigtig mange år.

Design dit eget køkken med bordplader efter mål

Hvis køkkenet skal være ekstra personligt, så kan du bestille bordplader efter mål. Når du bestiller bordplader efter mål, så er det udelukkende dig, der er designeren. Det starter helt fra bunden af, hvor du skal vælge type af bordplade. Men når du bestiller bordplader efter mål, så er det ikke kun selve målene, du er herre over. Du kan nemlig også gå ind og udvælge i de små detaljer – eksempelvis typen af kanter og hjørner. Du kan se et lækkert udvalg af bordplader efter mål her: https://mifapladen.dk/bordplader-efter-maal

Bordplader efter mål i træ er meget populære for tiden. Her kan du blandt andet vælge mellem:

  • Eg
  • Bøg
  • Birk
  • Ask
  • Fyr
  • Mahogni
  • Kirsebær
  • Valnød

Alt efter hvilken træsort, du vælger, så får du en forskellig farve. Mahogni er blandt andet en lidt mørk type, der indgyder til hygge, hvorimod en træsort som lys ask er neget lys og stilren.