Blog

Kontroller din lyssætning med en G9 LED dæmpbar pære

Lys er noget som er med til at sætte stemningen. Strømmer lyset ind af vinduerne i løbet af dagen, så virker alting lyst og velkommende og åbent. Om aftenen når mørket falder på, så bliver kunstigt lys derimod kilden til ro, tryghed og hygge. Det er et andet form for lys, og derfor også noget, som skaber en anden stemning. Lyset i vores pærer er for mange lig med aftenens afslapning og refleksion. Det er noget som skal skabe en mere huleagtig stemning, og derfor må lyset gerne være blødt og behageligt.

Når man klikker sine lamper tændt, er det dog ikke altid at man lige kan kontrollere niveauet af lyset i et rum. Nogle gange bliver rummet måske lyst alt for meget op, og nogle gange er belysningen alt for sparsom, og dette kan være enormt frustrerende. Er lyset for skarpt forsvinder hyggen nemlig, og er det for svagt kan man ikke se noget og kan måske ikke læse, spille spil eller hvad man ellers havde tænkt sig at foretage sig. Men heldigvis kan problemet løses, og det kan det med en dæmpbar G9 LED pære – klik videre og læs mere.

Skab stemningen som du ønsker den

Med en dæmpbar G9 pære, kan man justere lyset op og ned efter behov. Ønsker man en god og stærk belysning, fordi man skal lave mad eller skrive noget ned, så kan man skrue pæren helt op på dens maksimum. Men ønsker man hygge og ro, så kan man skrue pæren så meget ned, at den kun sender svage og bløde stråler ud omkring sig. Her er der altså mulighed for at gå fra den ene ende af spektret til den anden på et øjeblik – og på den måde selv kreere den ønskede atmosfære.

Med en dæmpbar LED pære får man foruden friheden til selv at justere op og ned også en miljøvenlige pære, som bruger mindre energi og som holder på varmen. På den måde kan man sige, at man får to smarte funktioner samlet i ét enkelt produkt.