Blog

Fang kundernes interesse ved hjælp af animationsvideo

Der i dag stor konkurrence på marketingsfronten. Virksomheder slås om at promovere dem selv på de mest sjove og kreative måder. Hvis man vil skille sig ud blandt mængden, skal man komme op med en koncept, der er nyt og anderledes. En ide her kunne være en animationsvideo. Rigtig mange firmaer benytter sig af videoer til deres online-marketing, da det generelt har en stor positiv effekt hos kunderne. En standard video er dog ikke længere så revolutionerende og kan hurtigt drukne i resten af mængden. Her kommer animationsvideoen til sin ret. Det er ikke så brugt et koncept og vil med stor sandsynlighed fange seerens blik.

 

Det er dog de færreste virksomheder, som sidder inde med en ekspert i animation. Man laver ikke bare en animationsvideo, i hvert fald ikke, hvis man gerne vil have den skal være god. Den skulle jo allerhelst være bedre end de andre, der lægger på nettet. Det kræver teknisk viden og sans for detaljen at producere den slags videoer. Heldigvis findes der virksomheder, som lever af at producere animationsvideoer til brug af marketing hos andre firmaer. En af dem er Animation.mu, og hvis man vil have mere at vide, kan man følge linket og blive klogere.

Et unikt og håndlavet produkt  

Flere og flere danskerne går efter kvalitetsdygtige produkter. Det skal helst kunne ses, høres eller smages, at der er blevet lagt mange kræfter i hvert enkelt vare. Derudover må produkter også gerne være unikke og helst ikke besiddes af mange andre mennesker. Et eksempel på denne bølge er f.eks. det store fokus, der er kommet på madvarer. Kødet fra supermarkedet må meget gerne være produceret af den lokale landmand, som har passet og plejet sin dyr på den mest humane måde. Et andet eksempel er antikviteter, som virkelig har oplevet et boom gennem de seneste år. De passer ind i tankegangen om at eje noget enestående, som er lavet af dygtige mennesker, der kender deres håndværk.

 

Animationsvideoen kan ligeledes passe rigtig godt ind hos dette segment af befolkningen. Der er mulighed for at få lavet håndtegnede videoer, som er tilpasset den enkelte kundes ønsker. Man kan dermed sikre, at der med garanti ikke er nogen andre, som har en animation, der minder om den man ønsker. Der bliver tillige også lagt rigtig mange timers arbejde i få minutters video. Man skal altså ikke være i tvivl om, at der blevet brugt en masse kræfter i udarbejdelsen af videoen.

 

Fra tegnebræt til levende animation

For at opsummere så er animationsvideoen det helt rette valg, hvis man leder efter et unikt håndlavet produkt. Går man og leger med en ide, som kan være svær at formidle, kan det være, at der er mulighed for at få bragt den til live via animation. Hos de virksomheder, som specialiserer sig i animationer, er der i hvert fald ansat eksperter, som netop ved, hvordan man bedst muligt får bragt kundens ønsker væk fra tegnebrættet og over til levende live.