Blog

Drømmer du om en ny frisure?

I vinterens triste grå og ensformige vejr, kan vi alle drømme om forandringer. Forandringer i vejret, forandringer i hverdagen og forandringer ved os selv. Går du og kigger dig selv i spejlet, og er ikke helt tilfreds med, hvad du ser? Klasker håret sammen eller bliver elektrisk i vintervejret, eller ser du bare virkelig bleg ud med din nuværende hårfarve? At få en ny og moderne frisure er en nem måde at skabe lidt forandring i hverdagen og blive en lille smule gladere for, hvad du ser i spejlet. Der er uendelige muligheder for, hvad du kan ændre ved dit hår – og selv de små ændringer kan gøre en stor forskel for dit udtryk. Om du er interesseret i en ny klipning, helfarvning eller bare lidt striber for at friske looket op, så er der uendelige muligheder for forandringer i hverdagen. 

Få gode råd hos din frisør – hun ved nemlig bedst!

Går du og overvejer at få en page? Pandehår? At farve hele håret blåt, grønt eller lilla? Eller måske permanente krøller ville være pænt til dig? Der er så mange muligheder for at udtrykke os selv for tiden, at det kan være utroligt svært at vælge. Og nogle gange kan man ende med at tage et valg omkring frisuren, der ganske vist virkede som en god idé i øjeblikket, men ente men at være en stor fortrydelse. Så hvis du er i tvivl om, om de nyeste trends og frisurerne fra de kulørte blade vil klæde dig, så er det godt, at din frisør kan give gode råd og anvisninger. Hun er nemlig rigtig god til at se, hvilke farver og former, der vil passe rigtig godt til din ansigtsform og dit personlige udtryk – og så er det endda gratis og uforpligtende at få gode råd. Så hvis du overvejer at gøre noget ved frisøren, så kan du få gode råd hos en moderne frisør Roskilde.

Herre, dame og børneklip og farver – alt sammen til fordelagtige priser

Hos frisøren kan du vælge mellem et utal af forskellige muligheder for farvninger og klip ligegyldigt din alder, eller hvilket køn du identificerer dig med. Hos frisøren i Roskilde finder du en masse dygtige frisører, der alle kan klare lige den klipning, du gerne vil have – om det er den helt store tur eller en studsning af spidser. Alle klipninger og farvninger kan fås med eller uden hårvask og diverse forplejninger, så der er muligheder både for de med den travle hverdag, og de der bar brug for en smule ekstra luksus og forkælelse. Derudover er det faktisk supernemt at booke en tid. Det hele foregår nemlig online og tiderne kan findes i store tidsrum på alle ugens dage – og så er der mulighed for at blive stamkunde og få en fast plads i kalenderen, så du slet ikke behøver at tænke at huske at booke dine tider i den travle hverdag. Er du ikke så meget til det online system, så er det også muligt for dig at ringe til den frisør i Roskilde.