Blog

Er du på udkig efter de helt rigtige fødselsdags balloner til din fest?

Min datter fyldte 5 år her i efteråret og i den anledning ville min kone og jeg gerne holde en stor fødselsdag for hende. Det første vi havde i tankerne var, at hun skulle have en masse fødselsdags balloner. Min datter elsker balloner og derfor skulle de være med.

Da min kone og jeg skulle i gang med at planlægge festen, så var det svært for os at finde en shop hvor vi kunne få lidt af det hele. I kender det selv, når man går all ind for fødselsdags balloner, så skal man have alle mulige former og farver.

Jeg fandt Heliumballoner.dk og de havde et kæmpe udvalg af fødselsdags balloner. Man kan finde lige nøjagtig den ballon som passer bedst til sin fest. Om det er fødselsdags balloner, hjerte balloner eller noget andet, så har de alle på Heliumballoner.dk

Billige fødselsdags balloner i høj kvalitet

Når man skal købe rigtig mange balloner, så skal man også tænke på prisen, og det gjorde min kone og jeg. Heldigvis, har Heliumballoner.dk billige fødselsdags balloner og mange andre.

Udover at de har billige fødselsdags balloner, så har de også folie – og latex balloner af høj kvalitet, hvilket var rigtig godt i forhold til min fest, da vi får mange mindre børn på besøg.

Helium eller luft til fødselsdags balloner?

Min kone og jeg endte med at købe omkring 50 balloner, hvoraf 40 af dem var fødselsdags balloner, 1 folie ballon og resten var almindelige balloner. Vi kunne enten vælge at ballonerne skulle have almindelig luft eller helium.

Jeg syntes personligt, at helium er sjovere og bedre end almindelig luft til fødselsdags balloner, så vi endte med at købe billig helium. Dog vidste vi ikke om hvor mange flasker vi skulle købe, men Heliumballoners heliumflasker er fremstillet efter EU-standarder, så vi kunne derfor være sikker på at flaskerne havde en holdbarhed på minimum 1 år.

En levering hurtigere end normal

Heliumballoner.dk er en ret nem webshop at navigere på og de vejleder dig også til at købe de rigtige ting som du skal bruge til din fest. Vi havde bestilt omkring 50 balloner med heliumflasker og vi læste, at de havde en kraftig ballonpumpe. Denne ballonpumpe kan fylde dine fødselsdags balloner med 400L luft i minutter – ret vildt.

På den måde kan du sikre dig, at du stadig har luft i lungerne til at tage i mod dine gæster. Ballonpumpen er super brugervenlig. Den skal blot tilsluttes til stikkontakten, og dens robuste kvalitet gør at du kan bruge den mange år fremover.

Da jeg havde betalt for mine varer, gik der ikke lang tid før jeg havde mine varer og det var heldigt, da jeg var ude i dårlig tid. Heliumballoner har de bedste forsendelsespriser i hele landet og de leverer 99% af alle deres ordrer dagen efter bestilling i hele landet.

Hvilke fødselsdags balloner skal man vælge, hvis man vil følge trenden?  

Da det skal være nemt og billigt at købe fødselsdags balloner, så var jeg meget tilfreds med heliumballoner.dk´s service, kvalitet og priser. Endnu et plus ved dem er, at de er trendbaseret, hvilket betyder, at de hele tiden er opmærksomme på nye trends inden for fødselsdags balloner. Dette gør det ret nemt at vælge dem som forhandler af fødselsdags balloner.

Hvis du er ligesom mig, så har du ikke forstand på balloner og derfor er det rart at få vejledning til hvilke balloner som er in for tiden. Valentines balloner er jo en tradition på Valentine, men hvilke fødselsdags balloner er de rigtig at bruge til en fødselsdag?

Er det folie balloner i tal eller bogstaver, skal man bruge almindelige balloner eller balloner med LED lys? Dette spørgsmål har jeg ofte stillet mig selv, og hos heliumballoner.dk fik jeg endelig svar på det.

Heliumballoner.dk er et godt sted at starte

God pris og kvalitet hænger nødvendigvis ikke sammen, men det gør det hos heliumballoner.dk. De har markedets bedste priser på fødselsdags balloner og kombinerer det med en fantastisk kvalitet.

Min datter havde en fantastisk fødselsdag og jeg vil til enhver tid handler over heliumballoner.dk når jeg skal holde en fest. Jeg vil råde andre festaber at kigge på heliumballoner.dk, da deres produkter er fantastiske.