Blog

Derfor bør alle mænd eje mindst én julesweater

For de fleste er julen den hyggeligste tid om året. Vi har fri i et par dage, hvor vi samles med familien til god mad, hygge og glæde. For mange er det også en tid, hvor vi samles med venner til sjov og ballade. Vi tager i vores pæneste tøj, drikker bajere og nyder samværet med vores tætteste venner.

 

Er du dog er en af dem, der ikke synes, at julen altid behøver at være så højtidelig, så bør du overveje at købe en herre julesweater. En julesweater kan fås i mange forskellige varianter, og den kan få dig til at skille dig ud fra mængden.

 

Hvis du gerne vil være lidt festlig, og vise at du har selvtillid, og ikke tager dig selv så alvorligt, så læs med her. Her får du at vide, hvorfor du bør købe en julesweater til næste jul, hvor du kan købe en, og hvilke muligheder du har at vælge imellem.

 

 

Skil dig ud fra mængden

Der er mange gode grunde for, hvorfor du bør købe en julesweater til herrer. Prøv og forestil dig, at du tager i byen med vennerne omkring juletiden. Stemningen er som sagt altid hyggelig denne tid på året, så folk i byen vil være i godt humør. Du og vennerne ankommer til en klub, hvor du med det samme får et godt øje til en sød pige i barren.

 

Hvis du er som de fleste andre mænd, vil pigen næppe lægge mærke til dig med det samme. Når hun kigger på dig og dine venner ser hun en gruppe mænd, der alle er iklædt det samme tøj. Blazers, skjorter og fine sko. Hvis der så pludselig er en, der står i en rød trøje med et stort skinnende juletræ på maven, vil vedkommende med det samme skille sig ud fra gruppen.

 

Udover at du vil skille dig ud fra din gruppe af venner, så indikerer trøjen også, at du er en sjov fyr, som ikke er bange for andres meninger. Derudover vil din julesweater garanteret være et sjovt samtaleemne. Piger vil spørge dig hvorfor du har den på, hvorefter du kan finde på sjove svar, som vil kickstarte samtalen.

 

Hvis du allerede er overbevist om, at du skal have fat i en julesweater til næste jul, så klik her.

 

 

Find din personlige julesweater

 

Julesweaters fås som sagt i mange forskellige udgaver. Du kan få de klassiske julesweaters med julemotiver, som for eksempel julemænd, juletræer og rensdyr. Disse sweaters er de mest stilrene. Hvis du er den lidt mere nørdede type, kan du også få sweaters med motiver fra popkultur, blandt andet fra kendte filme og tv-serier.

 

Er du en stor fan af Star Wars filmene, kan du købe en sjov julesweater med Darth Vader iført juletøj. På den måde vil du, udover at fange pigernes opmærksomhed, også kommunikere dine interesser på en sjov måde. Udover at disse sweaters vil tiltrække piger med de samme interesser som dig, så vil en kendt figur eller motiv på din sweater være et oplagt samtaleemne, til at bryde isen med.

 

Hvis du synes, at de klassiske julesweaters er lidt for kedelige, og at dem med motiver fra popkulturen er for nørdede, så er der en sidste mulighed til dig. Du kan købe julesweaters i skrigende og kraftige farver, med blinkede lys og lydeffekter. Disse sweaters er til den lidt mere vilde type, og kan anbefales til dig, der virkelig vil skille dig ud fra mængden. Med en af disse sweaters, er det garanteret, at den søde pige i barren vil få øje på dig.