Blog

Få hjælp til påføring af PanserGlas

Mange mennesker har en ide om, at det at tage PanserGlas på sin mobil er noget, som kræver meget. De tror måske, at det er svært og det kan være, at de helt afholder sig fra at købe glasset fordi de ikke tror, at de selv kan påføre det. En af grundene til dette er, at man i fysiske butikker tager penge for at påføre PanzerGlas. Det gør i sig selv, at kunderne tror, at det er noget de ikke selv kan gøre. Læser man på siden PanzerScreen vil man dog finde ud af, at det slet ikke er så svært. De har endda lavet en guide således, at du får gennemgået de steps, som det kræver at påføre dette ekstra lag af beskyttende glas.

PanserGlas kræver rengøring af skærm

Det første du skal gøre når du ønsker at påføre PanserGlas er, at du skal rengøre din skærm. Du skal sørge for, at der ikke er et eneste støvkorn eller fedtet fingre. For hvis skærmen er beskidt vil det være meget tydeligt når du får dit ekstra glas på. Når du køber en pakke med PanzerGlas så vil der altid følge en spritklud med. Den tager du blot ud af pakken og så renser du skærmen med denne. Det vil efterlade skærmen en smule våd, men det er meningen. Du venter blot til, at spritten er tørret og så er du klar til næste step. Det næste du skal gøre er at bruge den mikrofiberklud der også følger med. Det er vigtigt, at du bruger de to klude i den rigtige rækkefølge for ellers kan det være, at din skærm ikke bliver tilstrækkeligt ren.

Nyd din mobil mere med PanzerGlas

Når du har rengjort skærmen er du klar til næste step. Det du skal gøre er nu at fjerne det folie, der er på panserglasset. Det skal du gøre stille og roligt uden for store armbevægelser. Generelt skal du sørge for at være nøjagtig og ikke stresse når du skal have PanserGlas på. Det er vigtigt, at du på intet tidspunkt sætter din finger på glasset. Det kan nemlig gøre, at der altid vil være et fingeraftryk og det er noget, som du vil fortryde senere hen når du hver dag skal kigge på det.

 

Det sidste du skal gøre er at placere dit PanserGlas på din mobil. Du kan eventuelt bruge home knappen, som guide til præcis hvordan glasset skal sidde. Det vil gøre, at det sidder lige og at man næsten ikke lægger mærke til, at det er på.