Blog

Find det perfekte sted til konfirmationen

Hvert år bliver der konfirmeret mange unge mennesker. Det er en helt speciel dag for konfirmanden, da man træder ind i de voksnes rækker. Hvis man er bosat i Aabenraa eller i Haderslev, så kan det varmt anbefales, at holde konfirmationen Kalvø Badehotel. Badehotellet har de bedste omgivelser samt store og lækre lokaler, hvor der kan blive holdt et brag af en fest. Hvis du gerne vil vide mere om mulighederne for at leje lokaler, så kan du se mere på følgende hjemmeside https://kalvoebadehotel.dk/selskaber/konfirmation

Derfor skal festen holdes her:

Hvis du har planer om at holde konfirmationen på Kalvø Badehotel, så skal du være ude i god tid. Der er mange som rigtig gerne vil holde konfirmationen i de dejlige festlokaler, så skynd dig og book et lokale i god tid. Typisk skal man være et år i forvejen for at være sikker på, at få et lokale til en bestemt dag. Man bestemmer selv hvor meget personalet skal deltage i planlægningen. Kokkene kan tilbyde en lækker menu bestående af danske råvarer, der passer til årstiden. Man kan selv sammensætte forskellige retter og hvis konfirmanden har et specielt ønske til en ret, så kan dette godt lade sig gøre. Man skal selv have musik med til festen, men ellers kan personalet hjælpe med bordopstilling, borddækning, blomsterdekorationer og lignende opgaver.

Få en uforglemmelig dag:

Kalvø Badehotel har hele pakken, da man kan få taget fantastiske konfirmationsbilleder foran vandet eller i den skønne natur, som badehotellet er omringet af. Hvis man bor i Aabenraa så har man ikke langt hjem fra badehotellet. Ligeledes hvis man bor i Haderslev, så kan man på ingen tid komme frem og tilbage til badehotellet. Dette er en stor fordel, når der skal fragtes bordpynt, gaver, blomster og lignende til festlokalet. Kalvø Badehotel har fået gode anmeldelser fra andre gæster, der har benyttet sig af festlokalerne. Maden er suveræn, omgivelserne smukke og personalet yderst hjælpsomme.