Blog

Bliv klar til årets stævner med træningslejr svømning

De fleste mennesker forbinder sommeren med ren afslapning, hvor man skal besøge forskellige festivaler, spise masser af is og rejse til de varme lande. Dog er det langt fra den ideelle sommer for alle, og nogle mennesker frygter faktisk sommeren, da denne ofte vil betyde, at man sættes tilbage i den udvikling, som man har opnået i løbet af året. Dette gør sig selvfølgelig gældende i en lang række forskellige evner, men det er særligt, når man snakker sport, at sommeren virkelig kan have en negativ effekt. Da man sjældent får trænet, så meget som man plejer, og man samtidig spiser mere usundt, kan man lynhurtigt sættes ud af kurs, og på den måde kan sommerferien faktisk også blive mere stressende, end den er afslappende. Det er uden tvivl mest gældende blandt elite sportsudøvere, men helt almindelige mennesker kan opleve samme stress og usikkerhed, særlig hvis man tager sundhed og sport meget seriøst.

 

Dog behøver det på ingen måde at være sådan. Man kan nemlig passende kombinere sin sport med sin ferie, og på den måde faktisk forbedre sin præstation over sommeren, men man samtidig får lov til at nyde lidt ferie. Det at tage på en træningslejr i udlandet kan virkelig være med til at sætte en foran, og i stedet for, at ens præstation svækkes, vil den faktisk forbedre sig radikalt, da man får tid og plads til at træne langt mere. Det betyder også, at man får lov til at træne forskellige ting, som man måske ikke har tid til i hverdagen, men som kan have en god effekt på den sportsgren, som man dyrker. Et glimrende eksempel er træningslejr svømning, hvor man får lov til at træne svømning hver evig eneste dag i super gode faciliteter, der virkelig ligger op til, at man skal blive bedre.

Tag på træningslejr svømning i udlandet

Selvom man kan blive stresset, hvis man tager flere ugers ferie, er det de færreste, der ikke ønsker nogen form for ferie. Derfor er det også en god måde at kombinere trænings og ferie ved at tage på træningslejr svømning i udlandet. På den måde kan man nemlig få lov til at komme væk fra hverdagens stress og jag og udelukkende fokusere på sin træning, hvilket også kan have en afslappende effekt. Samtidig er der noget skønt ved at tage til udlandet højest sandsynligt lidt syd på, hvor man kan nyde solen, stranden og den lækre mad.

Bliv tættere som et hold med træningslejr svømning

Hvis man dyrker svømning på højt niveau, vil man ofte fokusere på sin individuelle præstation, da det er en individuel sportsgren. Dog kan det fortsat være rart, at man har et godt sammenhold i svømmeklubben. En god måde at dette er ved at tage på en træningslejr svømning, hvor foreningens hold kan få lov til at have nogle hyggelige dage sammen i udlandet. Der er nemlig intet, der fører et hold sammen som en fælles rejse til udlandet, hvor man får skabt fælles minder.