Blog

Find senge til dig der har rygproblemer

At have ondt i ryggen kan være noget, som er meget irriterende i dagligdagen. Rigtig mange mennesker vågner op og har så ondt i ryggen, at de har svært ved at gå. Da de gik i seng dagen inden er det slet ikke sikkert, at de havde lige så ondt. Det er dog meget ofte når man har været i den samme position i lang tid, at man begynder at få ondt i ryggen. Og da man ofte ligger i den samme position i lang tid når man sover, er det netop i forbindelse hermed, at ryggen smerter. Hvis man finder de rette senge så kan dette dog undgås. Både senge, madrasser, sengetøj, temperaturer og andre faktorer har meget at sige når man skal forsøge at forbedre sin nattesøvn. Især er det dog de senge man vælger at købe, som har den største indvirkning. Lær mere om hvordan du vælge din næste seng i denne guide.

Det skal du være opmærksom på når du kigger på senge

Når du er ude og kigge på senge er der forskellige ting du skal overveje når du skal finde ud af om en seng er god for dig:

  • Hvor stor er sengen?
  • Hvor blød er sengen?
  • Er den for hård?
  • Hvor høj er sengen?
  • Hvor meget koster den?
  • Er den beregnet til en, to eller måske tre personer?
  • Er den holdbar?

 

Disse spørgsmål er alt sammen noget du kan stille dig selv når du går rundt og kigger på senge. Alle disse aspekter har nemlig en stor betydning. For det første er det vigtigt, at du ved hvilken størrelse du har brug for. Her er det naturligvis relevant at vide hvor mange der skal sove i sengen. Er du en enkelt person er det sjældent, at man har brug for meget mere end en halvandenmandsseng. Nogle vælger endda at købe en enkeltmandsseng og det er nok for mange. Det er dog især hvis man ikke går så meget op i komfort, at man vælger at have den helt lille seng. Udover, at man skal overveje hvor mange, der skal ligge i de senge man kigger på, så skal man også overveje hvor meget de fylder. For der er nogle mennesker, som sover med arme og ben ind til kroppen og næsten ikke fylder noget. Der er dog også dem, som laver en søstjerneform og fylder hele sengen fra den ene side til den anden side.

Vælg de rette senge med god research

Når det kommer til at tage den rette beslutning mht. At undersøge senge så handler det om at lave god research. For hvis du formår at undersøge de mange senge, som findes så vil du også have et bedre udgangspunkt for at vælge. De færreste køber nemlig senge så ofte, så der er formentligt sket meget i udviklingen af senge siden sidst du købte en. Derfor er det altid en god ide at forhøre sig lidt rundt omkring, at gå på nettet og gå ud og prøve nogle selv.

 

En af de ting, som mange slet ikke tænker over det er højden på sengen. For mange mennesker er det en selvfølge, at senge altid har den samme højde. Når man begynder at dykke længere ned i hvad der findes af senge vil man dog opleve, at der findes mange forskellige højder. Har man dårlig ryg kan det være en rigtig god ide at kigge nærmere på de senge som er høje. Denne type af senge finder man hos sengeguro.dk, som har mange forskellige højder af senge. Hvis en seng er høj behøver man ikke at bukke sig så langt ned og det kan være med til at gøre, at det er meget nemmere for ryggen.