Blog

WordPress pris varierer men vælg en ordentlig leverandør

I disse moderne tider er det vitalt at have en velfungerende hjemmeside for at vise kunderne hvad man står for. WordPress pris varierer men husk det er ikke kun prisen der er det afgørende. Det er slut produktet. WordPress giver i dag dig mulighed for selv at foretage ændringer på hjemmesiden og det er en stor fordel.

WordPress pris hjælper med en god CMS løsning

WordPress excellerer ved at være et CMS system. Et CMS system står for customer management system. Det betyder at det kun er skelettet som firmaet op. Det betyder at du nemt kan foretage ændringer på hjemmesiden i takt med at din virksomhed ændrer sig.

Ulempen ved ikke at have et CMS system er at du skal have fat i dit webbureau hver gang der skal foretages en ændring. Det betyder for dig at der kommer en ekstra omkostning. Derudover forsinker det processen og betyder at dine nyeste nyheder ikke kan komme så hurtigt ud hvis du eksempelvis selv kunne opdatere dem.

WordPress pris hjælper dig med at holde dig engageret med dine kunder

Mange firmaer glemmer vigtigheden i at opretholde ægte kommunikation med deres kunder. For i dit skrevne budskab kan du vise firmaet dine værdier, holdninger og visioner. Dette kan være svært hvis det ikke er dig selv, som skriver dine indlæg til din hjemmeside eller opdaterer den.

Website-support er essentielt

Selvom WordPress CMS systemet er velegnet til virksomheder som ønsker kontrol over deres hjemmeside. Dog er der en del ting i forbindelse med website-support. For selvom selve siden er intuitiv og nem at gå til for novicer, så kan det bagvedliggende udgøre et problem. Derfor er det altid en idé at have website-support selvom man har wordpress installeret og en god wordpress pris. For det sikrer at din side er sikret imod eksempelvis hacker angreb eller unødvendig nede tid fordi du ikke har opdateret dine plugins i tide.

 

Website support sørger for en god seo-placering

På trods af du kan foretage en stor del af opdateringerne på din nye hjemmeside selv er der en del ting som du bør overlade til en professionel for at få det optimale ud af din hjemmeside. Eksempelvis er det en god idé at lade dit webbureau stå for den seomæssige opsætning af din hjemmeside. For selvom det virker trivielt og ligegyldigt kan selv de mindste og for mange ligegyldige detaljer have den største indflydelse på om hvorvidt en hjemmeside har succes eller fiasko. Det er ting såsom korrekt anvendelse af H1-H2 beskrivelser og metabeskrivelser og sidetitler. Alt sammen ting som lægmand ikke har styr på men som kommer med wordpress pris og som du vil værdsætte er integreret på din hjemmeside.