Blog

Vælg et nemt domænenavn

Mange virksomheder, personer, kendte personligheder og firmaer kommer til at stå overfor en udfordring, som det kan betale sig at bruge noget tid på at finde ud af. Det handler om, at man som person, der skal være til stede på online medier er nødt til at finde et godt domænenavn. For når en person søger på den pågældende virksomhed eller personlighed så er det vigtigt, at det domænenavn, som personen har på hjemmesiden det passer med det, som brugeren forventer da det skaber noget kontinuitet, som er rigtig vigtigt.

Domænenavn skal give mening

Som bruger af internettet og som browser af forskellige sider online så ved man, at det kan forvirre rigtig meget, hvis man søger på en person ved hjælp af sin søgemaskine og dernæst kommer ind på siden og der så er et mærkeligt domænenavn. Hvis en person har et bestemt navn og det pågældende domænenavn er et helt andet, så vil man som bruger og som besøger af denne hjemmeside med det samme tænke, at det er meget utroværdigt og der er stor sandsynlighed for, at man slet og ret vil forlade hjemmesiden med det samme igen fordi, at det simpelthen virker så utroværdigt.

Med et domænenavn, som giver mening og som er det, som brugeren forventer så vil man få større succes på de online medier. I mange tilfælde så kan det valgte domænenavn også være noget, som går igen på mange andre platforme. I dag skal man nemlig, uanset hvem man er, være på de sociale medier hvis man ønsker at blive set. Det gælder både, hvis man er et firma med respekt for sig selv eller en stor mediepersonlighed. Alle skal være på de sociale medier, da man meget hurtigt kan komme til at virke utroværdig hvis ikke man er på disse sociale medier. Og det er naturligvis også sådan, at man på de forskellige medier skal vælge et bestemt navn og her kunne man meget vel tage udgangspunkt i sit domænenavn. For på den måde kan man være sikker på, at der er noget ensartethed over alle ens kanaler og alle ens medier, og det er noget, som brugere kan lide.

Mere end et domænenavn

Er man endnu ikke helt sikker på præcis hvilket domænenavn man vil vælge så er der også en anden mulighed. Man kan nemlig også gøre det, at man slet og ret vælger mere end et domænenavn. På den måde har man muligheden for løbende at ændre på ens domænenavn og desuden kan man løbende se om det domænenavn man så har valgt det overhovedet fungerer.

 

En god ide er altid at købe mere end et domænenavn for på den måde er man også sikker på, at der ikke er andre, som køber et navn man selv vil have. Du kan sagtens købe et domænenavn uden at bruge det med det samme da det vil gøre, at du blot har det og hvis du så en dag bestemmer dig for at bruge det så er det noget, som du nemt kan gøre. Er du interesseret så køb domæne og kom i gang med at skabe dig en online personlighed. Det tager ikke mere end et par minutter at finde et domæne og et domænenavn så det er noget, som man kan gøre mens man spiser morgenmad eller mens man har en lille pause i ens travle hverdag. Dermed vil man ikke bruge unødvendigt meget tid på det og det er noget, som de fleste kan nyde meget da alle går rundt og har travlt og skal have det maksimale ud af hverdagen.