Blog

Tunnelbear er en af mange VPN-tjenester

At skabe sikkerhed og tryghed, når man bevæger sig rundt på internettet, er blevet en forretning. Da flere og flere brugere ønsker at holde sig anonyme. Færder man sig på internettet, kan man nemlig være sikker på, at alt ens data vil blive gemt, og dermed vil der altså ligge en hel del personlig information på nettet. Udover, at man selvfølgelig kan blive sporet og overvåget i forhold til ens aktivitet på nettet, kan ens IP-adresse også afsløre, hvor man befinder sig rent geografisk, hvilket betyder, at man altså overvåget på nettet såvel som i virkeligheden. Her er Tunnelbear et godt bud på en tjeneste, der kan hjælpe en med at holde sig anonym på nettet.

Anmeldelser af tunnelbear kan vejlede

Tunnelbear er en af mange VPN-tjenester. VPN står for Virtuel Private Network, og er en måde, man kan sikre sig anonymitet på nettet. Der findes mange forskellige VPN-tjenester, og de har alle forskellige fordele og ulemper. Det kan være svært at skabe sig et overblik, særligt hvis man ikke har en bredere viden. Her kan man med fordel finde en anmeldelse af en side såsom Tunnelbear, der leverer VPN. Her vil forskellige faktorer blive vurderet, og det gør det altså også nemmere at sammenligne de forskellige udbydere.

Tunnelbear er et godt bud på en god VPN-tjeneste

Hvis man kigger på en anmeldelse af udbyderen tunnelbear, vil man se, at tjenesten overordnet set et godt bud på en VPN-tjeneste. Når man kigger på parametre såsom sikkerhed og anonymitet scorer den tjeneste 10 ud af 10. Dog scorer den ikke nær så højt, hvis man kigger på servere og funktioner. Baggrunden for dette er, at tjenesten ikke har nær så mange servere, som så mange andre mulige tjenester. Dog har tunnelbear servere i Danmark, og kan derfor sagtens bruges, hvis man befinder sig mest i Danmark.