Blog

Tømrer Odense kan forhøje værdien af boligen

Ejer du en bolig i Odense eller en anden stor by så ved  du hvor høj m2 prisen er.   Har du nyligt investeret i en bolig har du derfor på grund af de høje priser sikkert måtte tage et boliglån og et kreditforeningslån. Et boliglån er på grund af sikkerheden  i boligen og de gældende love på området betragteligt dyrere end et kreditforeningslån. Det betyder for manges vedkommende flere tusind kroner i det månedlige budget. Der findes flere løsninger på denne problematik. En af dem er at spænde livremmen ind de første par år og afdrage boliglånet hurtigt. Der findes dog en anden løsning som er værd at overveje med hjælp fra en tømrer i Odense såsom Bakmann.

Bestil en tømrer i Odense til værdiforhøjelse

Du kan også vælge at gå en anden retning for at nedbringe de månedlige omkostninger som kan lyde selvmodsigende.  Du kan vælge at hyre en tømrer i Odense som kan forhøje værdien af din bolig. Der er mange små ændringer, som kan gøre en stor værdimæssig forskel specielt hvis man selv giver en hånd med. En god idé inden man vælger at hyre en tømrer til et sådan projekt er at tage en ejendomsmægler med på råd. For en ejendomsmægler kan fortælle hvilke tiltag øger værdien og hvilke som er ligegyldige i forhold til værdien. For der skulle helst komme en værdiforøgelse ud af besværet.

For når arbejdet er færdigt kan du få revurderet dit hus og hvis værdien af dit hus er steget kan du omlægge en del af boliglånet til et kreditforeningslån og på den måde nedbringe udgiften.  Foruden renteforskellen på et kreditforeningslån og et banklån er der også forskel på tilbagebetalingstiden. For et banklån skal normalvis tilbagebetales på 15-20 år. Et kreditforeningslån kan betales tilbage på 30 år.

 

Brug en samarbejdspartner du kan stole på

En af de vigtigste ting du skal være sikker på er at du har tilliden til tømreren. For du skal acceptere hans råd og vejledning. Her kan Bakmann være en god sparringspartner. De kan rådgive dig om hvilke materialer, som skal anvendes, hvilket der er mest hensigtsmæssig i forhold til værdiforøgelse.

Foruden værdiforøgelsesmæssige tiltag kan du også lave løsningen så den harmonerer mest med dine ønsker til boligen. For selvom du foretager byggeriet for at nedbringe dine låneudgifter skal du stadig huske det væsentligste i forbindelse med sådan en ombygning og det er at skal bo der bagefter. Derfor er det vigtigt at løsningerne er hjemlige for dig og bliver lavet så dit hjem bliver endnu mere harmonisk og velfungerende for dig og din familie. Der er mange løsningsmuligheder som er individualiserede men som stadig formår at øge værdien på huset. Du skal også huske at du skal ikke foretage ombygningen for enhver pris for selvom det er en investering er det stadig penge du bruger og derfor skal du selv syntes det er en god idé og her kan Bakmann tilmed også vejlede dig.