Blog

Hvad producenterne ikke vil have du ved, om din OnePlus 3t

Når det kommer til produktionen af telefoner er der faktisk rigtig mange ting, som producenterne ikke vil have du ved. For hvis man ved disse ting er man nemlig bedre stillet i fremtiden til at træffe nogle beslutninger, som giver dig muligheden for at spare lidt flere penge, men på bekostning af, at de ikke kommer til at få dine hårdt-tjente penge. Det er derfor jeg skriver denne artikel. Med denne artikel vil du nemlig få et par rigtig gode tips til hvordan du kan undgå at skulle betale for mange penge. Det er alle de ting, producenterne kommer til at hade dig for at vide!

 

Beskyt din telefon og spar pengene

Det bedste tip man kan give til enhver er simpelthen, at de bare skal passe på deres telefon. Telefoner er hamrende dyre til at starte med, og eftersom de er ved at blive mere og mere skærm og mindre og mindre chassis, så er det rigtig nemt for dem at gå i stykker. Tiden hvor vi alle havde en god Nokia som ville kunne overleve en atomsprængning er desværre ovre. Nu skal vi til at komme den nye tid i møde. Den nye tid hvor der simpelthen ikke er plads til, at man kommer til at tabe sin telefon bare en gang. Men hvordan kommer du udenom det? Det er jo ikke som om, at man rent faktisk bare kan lade være med at tabe sin telefon for evigt. Og mange vil ikke have et cover til den, for de er som regel rimelig tykke i det, og lidt af det man betaler for er jo naturligvis designet.

Hvis du bruger en OnePlus 3t har du sikkert god smag, for du har valgt en af de flotteste og bedste telefoner man kan få på markedet. Men selvom skærmen er hamrende flot og i høj opløsning, så betyder det altså ikke, at den kommer til at overleve et fald. Den bedste måde du kan sørge for, at telefonen er stensikker er simpelthen, at du bare skal løbe et Panserglas til din OnePlus 3t. Disse panserglas til OnePlus 3t er af samme kvalitet som nogle af de bedste panserglas man kan finde. Panserglasset er meget simpelt, du sætter det på din telefon over dens skærm, og så er det altså stødabsorberende nok til, at din telefon kommer til at klare sig helt fint i de fleste fald. Det betyder selvfølgelig stadig ikke, at du skal til at bruge din telefon som en amerikansk fodbold, men det er godt nok til at du ikke behøver være bange når du hiver telefonen op af lommen.

Det, som politiet bruger

Panserglas er altså den bedste måde, at tage vare af en god telefon. Der kan ikke være nogen diskussion om hvorvidt glasset er stærkt nok eller ej. Enhver som mener det ikke er kan vælge at tage kampen op mod en politibetjent armeret med et panserskjold. De ting er fandens hårde, og at have den slags beskyttelse på sin telefon er noget, som jeg tror de fleste vil være godt tilfredse med. Endnu bedre er, at det ikke fylder nær så meget som et helt cover ville. Og det er godt, for samtidig med, at det øger din telefons beskyttelse, så kan du stadig beholde det fede OnePlus 3t design som gør telefonen, til det, den er.

Du kan finde forskellige typer panserglas til forskellige telefoner, om det er OnePlus 3t eller en Samsung eller iPhone, så er der helt sikkert et panserglas til din telefon, som vil holde den sikker. Det siger https://www.winity.dk/shop/oneplus-3-panserglas-237p.html i hvert fald