Blog

Mangler du garderobeskabe?

Står du netop i en position, hvor du godt kunne bruge et par garderobeskabe? Måske er du indehaver af en skole med idrætssal, en svømmehal eller lignende? Måske udbyder din virksomhed omklædningsfaciliteter til medarbejderne? Eller måske er det af helt andre grunde, at lige netop du søger garderobeskabe. Under alle omstændigheder er du kommet til det rette sted. Hos Hans Høj Lagerinventar finder du et mangfoldigt udvalg af garderobeskabe, der gør det nemt for dig at sammensætte den kombination, der passer ind i rammerne for lige præcis dét, du mangler.

 

Derfor er det vigtigt at vælge garderobeskabene med omhu

Skal du til at investere i garderobeskabe, er det vitalt, at du får fingrene i nogle af god kvalitet. De garderobeskabe, du køber, skal du være sikker på er af en kvalitet, der gør, at både du, dine medarbejdere og eventuelle besøgende føler sig trygge ved at lade personlige ejendele ligge derinde uden opsyn. Er det en idrætssal, en svømmehal eller andre offentlige rum, som du søger garderobeskabe til, er det vigtigt, at de besøgende ikke lader sig begrænse i forbindelse med opbevaring og kun ligger nogle af deres ejendele i garderobeskabene på grund af en frygt for, at det ikke er i fuld sikkerhed, når de ikke har øjnene på det. Dette gælder også, hvis det er garderobeskabe til medarbejderne i en virksomhed. Dine garderobeskabe er nødt til at udstråle kvalitet og sikkerhed. Og det fås heldigvis hos Hans Høj Lagerinventar.

Hos Hans Høj Lagerinventar kan du sågar vælge garderobeskabe med cylinderlåse. Med hver cylinderlås får du to nøgler, så skulle der opstå en situation, hvor en nøgle er forsvundet, så har du en ekstra. Cylinderlåsene står også til en god pris.

 

Køb dine garderobeskabe hos Hans Høj Lagerinventar

Så står du og mangler garderobeskabe, er det oplagt at slå til hos Hans Høj Lagerinventar. Ikke nok med at du er sikker på at få garderobeskabe, hvor sikkerheden er i top, så har du altså også et stort udvalg at vælge imellem. Der er alt fra fire garderobeskabe med fire låger og rum, til de individuelle skabe, som man nemt kan sætte sammen på mere kreative måder, og så er der selvfølgelig også garderobeskabe af Z-modellen, hvor skabet er todelt på tværs og således skaber et øvre og nedre skabsrum, hvilket giver gode muligheder for opbevaring, uden at tage så meget plads fra rummet.

Hans Høj Lagerinventar sælger garderobeskabe, som er lette at montere og giver dig rige muligheder for at indrette det omklædningsrum eller personalerum, som du har i tankerne. Garderobeskabene fra Hans Høj Lagerinventar kan stilles op ad vægge, men de kan faktisk også stilles op ad hinanden – på den måde får du en opdeling i rummet, der giver plads til endnu flere garderobeskabe, samtidig med at danne lidt afskærmning i et eventuelt omklædningsrum, så folk har mere privatliv til at skifte tøj. Så søger du garderobeskabe? Så skal du kigge hos Hans Høj Lagerinventar! Køb dine nye garderobeskabe i dag.