Blog

Få en skræddersyet akupunkturbehandling

Hvis du ønsker at få udført et godt stykke arbejde, når det kommer til akupunktur, skal du helt klart vælge Thorbøll Massage og Akupunktur. De er meget fleksible og kommer rundt til Skanderborg, Århus og Ry omegn. Bor du derfor i nærheden, er det en god ide at booke en tid.

Når du får udført akupunktur hos Thorbøll, får du lavet en skræddersyet akupunkturbehandling. Inden den går i gang, snakker du nemlig med akupunktøren omkring dine problemer og hvad der skal kigges på. Derefter kan du vælge hvor lang tid du ønsker at behandlingen skal vare. Her kan du vælge imellem 30, 60 og 90 minutter. Hvis du kun ønsker at prøve det, kan det derfor være en god ide med de 30 minutter. Fremover kan du så vælge enten 60 eller 90 minutter, hvis du ønsker at prøve i længere tid.

Thorbøll Massage og Akupunktur – en mobil akupunktør

Det kan være at du er øm i kroppen eller har smerter. Hvis du har det, er det en god ide med noget godt udført akupunktur.

Er du derfor i Skanderborg, Århus eller Ry, har du gode muligheder for at få udført akupunktur. Hvis dine smerter er for store, eller hvis du ikke har tid til at tage ud til en akupunktør, kan de sagtens komme til dig. Thorbøll Massage og Akupunktur er nemlig også mobil!

Her bliver der kørt rundt til forskellige kunder helt frem til klokken 21:00 om aftenen. Derfor er der stor chance for at du kan få presset en tid ind i din kalender. Desuden bliver der også lavet holdbehandlinger, hvis du kender flere som ønsker at få besøg af en dygtig akupunktør.

Hvis det lyder som noget for dig, er det bare med at booke en tid! Der er nemlig mange goder ved at vælge Thorbøll som akupunktør, så det er bare med at få prøvet det.