Blog

Det er nu I skal ud og have flyverdragter til børnene

Det er ved at blive koldt i vejret, og efterårsferien sniger sig tættere og tættere på. Det er på tide at anskaffe sig en ny flyverdragt. Se stort udvalg af flyverdragter til børn lige her. Det kan være, at den gamle er blevet god slidt, eller at dit barn er vokset ud af den, I købte for nogle år siden. Og med det store udvalg på Heaven4Kids, er I helt sikre på at finde en dragt, der passer til jeres behov.

 

Flyverdragter til alle

Når man skal finde den helt rigtige flyverdragt til sit barn på nettet, er det vigtigt, at man har gjort sig det klart inden, hvor mange år han eller hun skal beholde flyverdragten. Og fordi et barn vokser meget, kan det være en god idé at købe i en lidt større størrelse, end dit barn egentlig er. Desuden skal I også overveje, hvor meget I vil give for en flyverdragt. Ofte er der meget rabat i netbutikker, så I kan være heldige at finde en lækker dragt til billige penge. Men er det for eksempel en flyverdragt, der skal holde i flere år, kan det godt betale sig at købe en lidt dyrere én.

 

Overvej måske også at spørge dit barn til, hvad farven flyverdragten skal have, om der skal være Disney eller LEGO på og så videre. Det er vigtigt at tage barnet med i processen, så du kan være sikker på, at han eller hun også vil gå i flyverdragten et par år frem.

 

Det er vigtigt at holde sig varm

Udover det æstetiske ved flyverdragten er det vigtigt, at det er en flyverdragt, der kan holde barnet varmt. Hele tiden. Derfor skal I overveje, inden I køber en bestemt dragt, hvor meget eller hvor lidt dit barn er udenfor, og om der bliver leget vildt. Hvis der gør, skal der måske en dragt til med nogle elastiksnore på fødder og hænder, som hjælper med at holde ærmer på plads, når der bliver leget.

 

I forhold til varme skal I også overveje, hvilket for, der skal i flyverdragten. Skal der kunne leges ude fra oktober til marts, skal der måske være noget aftageligt for, så det ikke bliver for varmt i efterårsmånederne, men heller ikke bliver for koldt i de rigtig kolde vintermåneder. Er det derimod en dragt, der kun skal bruges fra december til februar og til nøds i månederne før og efter, så behøver foret måske ikke være aftageligt.

 

Og husk så returretten. Hvis flyverdragten kommer hjem, og den ikke passer eller kradser de forkerte steder, så send den retur og find en anden. Det kan altid betale sig.