Blog

Brug PU tandremme T10 åben i mange brancher

Skal din virksomheds produkter transporteres og distribueres præcist? Så er det måske lige netop PU tandremme T10 åben, du har brug for. Tandremmene har lang levetid og sørger for stor nøjagtighed. Med små tolerancer og præcise tandhøjder er disse tandremme gode til transport, hvor det er vigtigt, at det er synkront – f.eks. linjetransport.

Der er mange gode egenskaber ved PU tandremme T10 åben

Disse PU tandremme T10 åben er stabile i dimensionerne og meget holdbare, da de er lavet af polyuretan og har indsatser af stålkabler af meget høj kvalitet. De sørger for effektiv produkttransport, og at produkterne har nøjagtig den ønskede position. Alt dette er med til at sikre en problemfri drift.

PU tandremme T10 åben har høj torsionsstivhed og lav træghed. Dette resulterer i, at tandremmene har minimal opstartsforsinkelse og lavt støjniveau – og dermed har meget effektive køreegenskaber. Derudover bør det også nævnes, at T10 tandremmene er kulderesistente og flammebestandige. Standardremmene kan bruges i miljøer, hvor omgivelsestemperaturerne er mellem -5° C og +80° C.

Andre fysiske egenskaber ved disse PU tandremme er, at de er antistatiske, hydrolyseresistente og har elektrisk ledeevne. Hvis man kigger på de kemiske egenskaber, kan det nævnes, at disse tandremme er godkendt til mad, er lette at rengøre og har antimikrobielle egenskaber. Derudover er de ozon- og UV-resistente, de kan modstå både syre og base og er bestandige over for olie og fedt.

Tilvalgsmuligheder

Der er masser af muligheder for at tilpasse PU tandremme T10 åben, så de passer til lige præcis det, man skal bruge dem til. Hvis man f.eks. gerne vil have et større temperaturinterval, kan man få tandremmene lavet i et specielt polyuretanmateriale. Dette gør, at de kan bruges ved påføringstemperaturer mellem -30° C og +130° C.

Når man køber sine tandremme, kan man også vælge, at de skal udstyres med et slidbestandigt og friktionsreducerende stof på tandsiden, kaldet PAZ. Samtidig kan man også vælge, at der skal et slidbestandigt polyamidstof, kaldet PAR, på bagsiden, eller at der skal noget på begge sider. Derudover fås disse overflader også i en antistatisk version, hvis man ønsker det.

Tandremmene kan altså fås med flere forskellige overfladebehandlinger eller belægninger og fås herudover også med medbringere eller i en fødevaregodkendt version. Mange steder kan man også få komponenter og tandremsskiver sammen med sine tandremme.

Hvem kan få glæde af PU tandremme T10 åben?

Der er ikke mange grænser for, hvem der kan få glæde af disse tandremme. De kan bruges i stort set alle maskiner og stort set alle brancher. Disse tandremme kan altså bruges i alt lige fra tobaksindustrien til trykindustrien og i alt lige fra emballeringsmaskiner til automatiske håndteringsenheder.

Tandremmene fås i mange forskellige bredder, så der er god mulighed for at købe tandremme, der passer til den branche, maskine eller det behov, man har. Derudover er der, som nævnt, ofte også nogle muligheder for at få tilpasset tandremmen på den ene eller anden måde, så den passer til det, den skal bruges til.

Hvis man står og mangler tandremme, bør man altså overveje PU tandremme T10 åben. Der er stor sandsynlighed for, at de kan dække ens behov.