Blog

Afslappende golfophold i smukke rammer

Sønderjylland rummer noget af Danmarks smukkeste natur. Derudover finder du masser af historiske steder, hyggelige småbyer og ikke mindst en lang række fantastiske golfbaner. Så hvis du elsker golf og samtidig sætter pris på både natur og kultur, kan du med fordel tage på golfophold i Sønderjylland og få det bedste af det hele. Læs mere her og find dit ophold allerede i dag.

Den perfekte gave

Hvis én af dine nærmeste er vild med golf, kan du glæde ham eller hende med et golfophold ud over det sædvanlige. Omgivet af den smukke sønderjyske natur og fantastiske historiske byer og bygninger, kan I sammen få en golfoplevelse af de helt store. Der er masser af golfbaner i området, og I kan også finde én, der passer til jeres behov og temperament. Hvis I bestiller et golfophold, indgår jeres greenfee til områdets golfbaner i prisen på jeres overnatning.

Hvad enten det er til jul, fødselsdag, jubilæum eller bare fordi, vil et golfophold i Sønderjylland være den perfekte overraskelse til golfentusiasten i dit liv. Du kan vælge imellem hotelværelser og hotellejligheder i smukke omgivelser og indrettet med respekt for bygningernes historie og arkitektur. 

Oplevelser i Haderslev og resten af Sønderjylland

Et ophold i Sønderjylland byder på masser af oplevelser udover golf. Hvis I er til aktiv ferie, skal I besøge Acture Park eller HighPark Sønderjylland. Her kan hele familien udfolde sig og få prøvet grænser af. Der er noget for de fartgale og for dem, der gerne vil op i højderne. Samtidig kan I nyde den sønderjyske natur og historie med et besøg i Vadehavscentret og Ribe VikingeCenter. Skov og strand er aldrig langt væk, og der er masser af historiske byer og mindesmærker at besøge. 

I Jylland er der også rige muligheder for at få gode madoplevelser i historiske omgivelser på enten Brummers Gaard på Årø eller Det Gamle Rådhus i Gråsten. Begge steder formår at sætte både maden og historien i centrum, hvilket giver en madoplevelse udover det sædvanlige.

Med alle disse muligheder er det ikke svært at tilrettelægge en ferie eller et weekendophold, som kan stille hele familien tilfreds. Så begynd allerede nu at planlægge den næste familieferie eller dit golfophold i Sønderjylland. Snyd ikke dig selv og din familie for de mange oplevelser, som Sønderjylland har at byde på. Nu, hvor mange udlandsrejser må udsættes, har I alle muligheder for at lege turister i en ny del af Danmark.