Blog

½E-cigaretter kan hjælpe dig til et gradvist rygestop

Hvis du har røget i mange år, kan det være svært for dig at stoppe fra den ene dag til den anden. Selvom du måske har hørt om mange, der har taget en kold tyrker og bare droppet cigaretterne helt fra den ene dag til den anden, kan det virke som noget af en utopi for dig at gøre det. Måske kan det lige frem virke så uoverskueligt, at du slet ikke kan komme i gang med dit rygestop. Hvis det er sådan, du har det, er det en god ide, at du vælger en anden løsning.

 

Det kan fore eksempel være e-cigaretter som Ezee-e. Med e-cigaretterne får du stillet din trang til nikotin, men du slipper for alle de skadelige stoffer, der er i cigaretterne. Det er med til at gøre, at det er noget meget sundere damp, som du indånder gennem e-cigaretterne frem for i de rigtige cigaretter.

Når du har brudt en vane, er det nemmere at bryde en anden

 

Nogle vælger at skifte fra almindelige cigaretter til e-cigaretter, fordi e-cigaretten er et sundere valg. Andre vil gerne bruge det som et trin på vejen til et rygestop. Begge dele kan være rigtig gode løsninger. Der er derfor ikke en af dem, der er mere rigtig end den anden.

 

Hvis du har indset, at du ikke kommer til at holde op med at ryge, er det en god ide, at du skifter til e-cigaretter, så du i hvert fald slipper for størstedelen af de skadelige stoffer. Det kan være med til at gøre rigtig meget for dit helbred i det lange løb. E-cigaretter indeholder nemlig omkring 4000 færre skadelige stoffer, end cigaretter gør. Det er derfor virkelig med til at gøre, at du ikke kommer til at få lige så mange problemer senere hen.

 

Hvis du gerne vil kaste dig ud i et rygestop, kan e-cigaretterne også være med til at hjælpe dig. Når du først har fået brudt en vane, vil det være nemmere at bryde en anden. E-cigaretterne kan derfor være en måde at bryde vanen med at ryge cigaretter, og det kan så igen hjælpe dig til at bryde vanen med at ryge helt.

 

E-cigaretten er også bedre for dine omgivelser

 

Det er ikke kun dig selv, der vil få gavn af at ryge e-cigaretter. Det er også dine omgivelser, der vil det. E-cigaretten er nemlig også meget sundere for dem, som du udsætter for passiv rygning. Det gør, at de heller ikke får lige så mange skadelige stoffer ned i lungerne, som hvis du røg cigaretter. Det gør også, at det er værd for dig at overveje et skift til en e-cigaret.

 

Hvis du er i tvivl om, om e-cigaretter er noget for dig, kan du prøve at købe nogle engangscigaretter. De koster ikke så meget, og du kan få prøvet dem af med forskellig smag og se, om der er nogle, der passer godt til dig. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde ud af det.

 

Hvis du finder ud af, at det med e-cigaretter er det rette for dig, er det en god ide, at du køber en e-cigaret, som du kan lade op igen. Det er meget smartere end de andre, som du kun kan bruge en gang. Du kan købe startsæt, hvor du får e-cigaretten, en oplader og nogle forskellige smage med til den. Det er med til at gøre, at du kan komme i gang hurtigt. Du kan efterfølgende prøve at eksperimentere med de mange forskellige former for smage af cigaretter, der findes på markedet, for eksempel frugtsmag eller mint.