Blog

Vælg en professionel leverandør til dit tag

Et tag er ikke bare et tag. Der findes mange forskellige typer tagbelægning, og de har forskellige egenskaber, som det er hensigtsmæssigt at kende, før du træffer dit valg. Udskiftning af et tag er både en omfattende og langvarig proces og et omkostningstungt projekt. Og du skal leve med resultatet mange år frem.

 

Der er stor forskel i pris og holdbarhed på de forskellige tagbelægninger, så du skal overveje, hvilken løsning der passer til dit budget og til dine planer for huset. Hos PL Entreprise kan du få den vejledning, du har brug for, så du træffer den rigtige beslutning og får et godt tilbud på dit tagprojekt.

Taget er frisuren på dit hus

Hvad passer til dit hus? Et tag er en stor investering, og din beslutning har konsekvenser i mange år frem. Du skal tage stilling til, hvilke materialer og farver der passer til dit hus, for taget på et hus har lige så stor betydning for husets samlede udseende og indtryk, som frisuren har på dit hoved.

 

Du skal også være opmærksom på, at bygningsreglementet stiller krav til dit hus og dit tag, og du kan også risikere, at der er en lokalplan eller servitutter, der har regler for, hvilken slags tag du må lægge på dit hus.

Lad en erfaren leverandør tage dig ved hånden

 

Når der skal lægges nyt tag på dit hus, er det helt afgørende, at du vælger et firma, der leverer en professionel service og ydelse. PL Entreprise er et eksempel på et firma, der har et hold af dygtige og erfarne medarbejdere, der ved alt om at lægge nye tage, og som kan tage dig ved hånden og føre dig gennem alle led i processen, når du skal udskifte dit tag.

PL Entreprise har egne tømrere, murere og tagdækkere med stor erfaring inden for både tagpap, eternit, tagfolie og tegl.