Blog

Sundhedstjek eller behandling af katte i Århus

Der er ingen tvivl om, at mange katteejere føler, at deres pelsede ven er en del af familien. Derfor ønsker man naturligvis at ens katte har det godt, er sunde og raske og ikke løber ind i problemer, skulle dette dog ske, kan man få hjælp på dyreklinikken i Århus. Katte er utvivlsomt ’deres egne’, derfor skal der erfaring og åbne arme til, når dyrene modtages i klinikken, således at der kan skabes et bånd mellem katten og personalet, der ønsker at hjælpe den. Det kan tage tid at læse en kats signaler rigtigt, derfor læres alle nye medarbejdere grundigt op, således at ens kæledyr kan føle sig i trygge hænder og ikke blive stresset over diverse undersøgelser, sundhedstjek eller behandlinger. Det er vigtigt at få oprettet en journal på sine katte, således at dyrlægerne og det øvrige personale kan få indblik i kattens livshistorie.

Få det bedste til dine katte

Det er dog ikke kun i forbindelse med sygdom og problemer, at man ønsker det bedste for sin kat. Derfor er man mere end velkommen med sine katte i Århus, hvor man også kan finde en masse produkter indenfor pelspleje, kattemad, grus og legetøj, således at man sikrer sine katte den bedste trivsel. Der findes aldrig to katte, der er helt ens, derfor bør man undersøge eller udspørge sin dyrlæge, om ens katte kræver speciel kost eller pleje, da f.eks. perserkatte ofte kan få problemer med øjnene eller næsen og kræver ekstra pelspleje.

Når man efterlader sine katte alene hjemme i en hel dag, er der mange katteejere, der får dårlig samvittighed, da man tænker over, hvad katten mon egentlig laver når den er alene. Hvis man ønsker at aktivere sine katte kan man med fordel købe nogle foderautomater som både kan tidsindstilles og som giver noget modstand og kræver opfindsomhed for at lure lunten og få godbidden. Ligeledes kan man hos sin lokale dyreklinik i Århus få råd og ideer til, hvordan man kan indrette sit hjem, således at katten kan komme op i højden, hvilket de godt kan lide.

Dette tilbyder Århus dyreklinik dine katte

Hvis man ønsker det bedste for ens katte er det vigtigt, at de jævnligt får sundhedstjek, vaccinationer, tandbehandlinger og andet, der er med til at sikre at de har det godt, da de jo ikke selv kan fortælle det. Man kan finde meget mere information omkring de behandlinger, der tilbydes katte ved at følge dette link www.aabyhoejdyreklinik.dk/behandlinger/en-dyreklinik-for-katte/, og samtidig se hvor og hvordan man kan aftale tid med sin lokale dyreklinik. Det er altid bedre at få tjekket sine katte efter én gang for meget, i stedet for én gang for lidt, da problemer opstår over tid.