Blog

Sådan holder du dig opdateret på nyheder

Det er vigtigt at vide noget om, hvad der foregår i verdenen rundt om os. Der kan ske vigtige forandringer i verdenen, som kan have en stor betydning på dagligdagen. Før i tiden var det de fysiske aviser, der udgav nyheder, som var vigtige for befolkningen. I dag er flere mennesker skiftet over til de digitale nyheder. På digitale platforme er det nemt og hurtigt at finde informationer om dagens nyheder. Sider som Twiftnews udgiver også nyheder, men her kan alle skrive nyheder og udgive artikler om deres egne holdninger. 

Nyhedshjemmesider

I dag er der mange mennesker, der lever travle liv, fordi job og familieliv skal gå op i en højere enhed. De aviser, der før eksisterede i en fysisk udgave, findes nu også i en digital udgave. Det er blevet nemmere for borgerne at læse nyhederne, når de er på farten. De skal ikke huske at have den fysiske avis med i tasken. De kan i stedet finde avisen på deres mobil eller computer. På den måde er det i dag nemt at holde sig opdateret på verdens nyheder.

Når nyhedsbureauerne skal sende nyheder ud til borgerne, er de nødt til selektivt at vælge mellem de mange nyheder. Hver dag sker der mange ting ude i verdenen, som er værd at skrive om. Aviserne bliver dog nødt til at vælge, hvilke nyheder der har mest nyhedsværdi. Desuden tager aviserne også højde for, hvad der er mest interessant for læserne at høre om. Det er derfor ikke alle nyheder, der kan læses i aviserne. I stedet findes der er et anderledes nyhedsmedie, der hedder Twiftnews.

Hvad er Twiftnews?

Twift er en nyhedsside på internettet, der ikke kun er for journalister. På siden må alle, der har lyst, skrive en artikel til siden. Twift står for ”The Way I Fucking Think”, og det betyder altså, at alle må skrive lige, hvad de tænker. Der er altså lagt op til artikler om alt mellem himmel og jord. Desuden har alle skribenterne friheden til at skrive om deres egne holdninger til bestemte emner. Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert. På Twiftnews handler det om at sige sin mening og på den måde oplyse andre.

På Twift bliver du oplyst om forskellige emner, så du kan få et andet perspektiv på verden. Mange medier her en tendens til at vise specifikke emner fra én bestemt vinkel. På Twift har du dog mulighed for at læse om andre vinkler end dem, der vises på andre nyhedshjemmesider.

Sig din mening på Twiftnews

Det er ikke bare andre skribenter, der har mulighed for at skrive om deres personlige holdning. Du kan også få lov til at skrive om dit syn på en bestemt sag på Twiftnews. Når du skriver en artikel om din egen personlige holdning, hjælper det dig også til at være opdateret på verdens nyheder. Din artikel skal være ny og spændende, og derfor er det vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad der ellers er skrevet om dit indslag.