Blog

Lån trods RKI

Der findes tæt på uendelige muligheder for at låne penge på nettet i dag og derfor er der også rigtig mange danskere, der benytter sig af muligheden flere gange gennem livet. Både, hvis der er en regning, der skal betales, men også hvis der er noget de ønsker sig, men som den daglige økonomi ikke tillader.

Det er sådan, at i dag har 25% af alle unge under 25 år optaget mindst et forbrugslån – og af alle dem, der optager lånene er det op mod 33% det fortryder det igen på et eller andet tidspunkt.

Det kan være derfor der i dag er endnu flere end nogensinde før det ender i RKI som registreret dårlig betaler.

 

Lån og RKI

Der er helt faste regler for, hvornår du kan optages som dårlig betaler og mener du ikke, at de er opfyldt kan du vælge at klage.

Når du låner penge skriver du altid under på en aftale der blandt andet fortæller, hvad og hvor meget du skal afdrage hver måned. Lever du ikke op til de krav vil du modtage en rykker. Undlader ud at reagere på den vil du efter mindst 10 dage modtage en ny og gør du ikke noget ved den vil du til sidst modtage den tredje og sidste rykker, der skal advisere dig om, at du vil blive sendt til inkasso og RKI, hvis ikke du betaler.

Herefter er der ikke meget at gøre. Ender du først i RKI er der nemlig kun en vej ud og det er ved at betale det du skylder tilbage.

 

Ud af RKI

Er du landet i RKI, men ønsker du at komme ud så hurtigt som muligt, er din bedst mulighed at tage fat i den kreditor du skylder penge og se, om det ikke er muligt at lave en afdragsordning, der passer jer begge. For kreditor betyder det, at pengene kommer ind og for dig betyder det, at du får styr på din økonomi og kan se frem til at komme ud af RKI igen.

Det er altid kreditors ønske at få de penge du skylder retur, derfor vil det i langt de fleste tilfælde være i både din og deres interesse at finde en fælles løsning, der passer begge parter.

 

Lån trods RKI

Er du uheldig at ende i RKI, så er der mange ærgerlige konsekvenser for dig indtil du kommer ud igen.

Det kan være svært at låne penge og nær ved umuligt at låne i banken. Der findes dog firmaer, der tilbyder lån til trods for RKI.

Det er ikke hverken billige eller fordelagtige lån, men for nogen kan det være den eneste løsning, der er på de økonomiske udfordringer, der kan være i hverdagen.

I dag kan du med en hurtig søgning på Google finde en række firmaer, der gerne låner penge ud på trods af RKI og vil du gerne læse mere om det kan du kigge på trodsrki.dk, hvor du kan blive klogere på alt det , der har med lån trods RKI at gøre.