Blog

Hold firmafesten i skønne selskabslokaler omgivet af fantastisk natur

Firmafester er tiden til at hygge med kollegaerne, spise god mad og måske få en lille fjer på. Omgivelserne har meget at sige, når det gælder om stemningen. Et klinisk koldt lokale kan virke meget tomt og trist i forhold til et smukt dekoreret rum, der indbyder til hygge og godt samvær. Det er derfor ikke helt lige meget, hvor i vælger at holde den næste firmafest.

Der er tre elementer, der bare skal spille, hvis det skal blive årets fest. Det allervigtigste er selvfølgelig det gode selskab med alle de velkendte kollegaer. Det er tid til at geare ned, tage arbejdshatten af og bare hygge, snakke og have det sjovt. For det andet skal omgivelserne være lækre og sidst men ikke mindst skal mad, drikkelse og service være i top.

En firmafest i naturens tegn

Står i og skal holde en firmafest i nærheden af Århus og Randers, så er Kystvejens Konferencecenter helt klart anbefalelsesværdig. Deres hjemmeside kan ses via dette link: https://www.kysthotellet.dk/restaurant/firmafest-selskabslokaler/ . Deres selskabslokaler ligger i smukke omgivelser mellem skov og strand. De skønne naturlige omgivelser inspirerer til en skøn form for indre ro. Man er væk fra de daglige omgivelser og kan koble fra. Har man lyst til at gå en tur midt i festen for at strække benene eller trække lidt luft, er det rart at have noget dejlig natur at kigge på.

I kan holde firmafesten indendørs i deres flotte, moderne lokaler, eller i kan trække festen med udenfor. Tænk sig at sidde i strandkanten med et glas iskoldt champagne med et frossent jordbær i, nyde selskabet og bølgernes susen.  Der er et eller andet terapeutisk over at spejde ud over havet – og så bliver det bare endnu bedre af interne jokes kollegaer imellem og en lidt drinks til at pifte stemningen endnu mere op.

Det kunne også være en fed oplevelse at sidde under skovens store, grønne trækroner og spise en grillet pølse til natmad sammen med de skønne kollegaer. I kan eventuelt bruge naturen som festens tema, hvilket næsten altid er et sikkert hit.

Bliv serviceret fra top til tå

At få det hele serveret på et sølvfad er bare fantastisk. Man kan f.eks. vælge en 3-retters menu + natmad, hvor alt det praktiske bliver gjort af andre. Du og dine kollegaer skal udelukkende fokusere på at have en fed fest. I kan også bestille velkomstdrinks – Hvem elsker ikke det? Samt vin og øl ad libitum og diverse kiks og søde sager. Der er taget højde for det hele, og rammerne for den fedeste firmafest er lagt.