Blog

Gør kontoret sikkert med erhvervsalarmer til virksomheder

I Danmark er der desværre mange, der møder op til et tomt kontor om mandagen oven på en weekend. Har man nogle smarte designerstole stående i mødelokalet, eller står der dyre computere på kontoret, så skal man sikre det med erhvervsalarmer til virksomheder. De notificer, hvis der skulle komme ubudne gæster i weekenderne eller om natten i hverdagene, hvor der ikke er nogle på kontoret.

 

Læs med herunder for at ud af, hvad du får, når du bestiller erhvervsalarm til virksomheder til din virksomhed eller kontor.

 

En sikkerhedsalarm der tilkalder vagt, politi eller tilkaldepersoner

Erhvervsalarmer til virksomheder er lette at slå fra, når man møder ind på kontoret om mandagen efter weekenden. Og de kan let slås til igen om eftermiddagen, når sidste kvinde forlader arbejdet. Men skulle der bryde nogle ind, så sørger sikkerhedsalarmen for at tilkalde en vagt eller tilkaldeperson eller begge.

Det kan derfor være en god idé at se efter erhvervsalarmer til virksomheder, der tilbyder et 24 timers døgnvagt. En døgnvagt der sidder klar, hvis dit alarmsystem i din virksomhed bliver udløst en aften eller nat. Alarmen er således ikke bare en høj lyd, der skal skræmme indbrudstyve væk. Den alarmerer også en vagt, der kan være på stedet inden for kort tid. Vagten sørger for at tilkalde politi, hvis det bliver nødvendigt, og sikrer din virksomhed for potentielle indbrud.

 

Erhvervsalarmer til virksomheder der er perfekte til din virksomhed

Virksomheder kommer i mange forskellige størrelser og typer. Måske har du en stor virksomhed med en stor lagerhal? Måske har du kun en mindre virksomhed, men med noget dyrt udstyr på et lille kontor? Uanset hvad kan du få et alarmsystem, der passer perfekt til din virksomhed og dens størrelse. De fleste steder tilbyder også at udbygge deres alarmsystem, når din virksomhed bliver større.

 

Hvis du har en større virksomhed med en lagerhal og måske en parkeringsplads, så er det nok en god idé at investere i et mere udbygget sikkerløsning. Det kan måske være med kameraovervågning. Men hos de fleste udbydere kan de skræddersy et perfekt sikkerhedssystem til dig og din virksomhed. Det indeholder selvfølgelig erhvervsalarmer til virksomheder, men også kameraovervågning og måske objektsikring med mere.

 

Med en sikkerhedsalarm kan du sove trygt om natten

Erhverver med kontorer og butikker er nogle af dem, der er mest udsat for indbrud. Det skyldes, at der sjældent er nogle i erhvervs-bygningerne om aftenen og i weekenden. De virker mindre personlige, og her er ikke en stor hund, der kan holde tyvene på af stand. Men med erhvervsalarmer til virksomheder kan du sove trygt om natten. Vel vidende at en vagt bliver tilkaldt, hvis der skulle være et indbrud. Og desuden at de fleste indbrudstyve nok ville blive skræmt væk, når de ser, at din virksomhed har erhvervsalarmer til virksomheder.