Blog

Find inspiration og ideer til festen

Er du løbet tør for ideer til jeres næste fest, som kan spice festen en smule op og gøre den en del sjovere for jeres gæster? I så fald kan vi hjælpe med et par ideer til sjove indslag, selskabslege og meget andet. På hjemmesiden ideertilfest.dk kan man finde ideer til festen. Der burde gerne være noget for enhver smag, og siden er delt op i forskellige sektioner: der er således en sektion for underholdning til brylluppet, en sektion for selskabslege for voksne, en sektion for underholdning til fødselsdagen og sidst men ikke mindst er der en sektion med underholdning og sjove indslag til julefrokosten. Der er i de fleste sektioner en større guide, som samler mange af disse lege sammen i en stor guide, såldes at det er nemmere og mere overskueligt at finde for læseren.

Ideer til festen

Siden indeholder som sagt et væld af ideer til festen, og i dette indlæg har vi fået lov at dele et par af de ideer, som altid får flest grin og som bliver husket efter festen er slut.
  • Tip en 13er
  • Sedler under tallerknen
  • Tegn og gæt
Disse lege er blandt nogle af klassikerne, og selvom mange af gæsterne formentligt har prøvet at lege dem før, så er det altid nogle lege som går rent ind. Tip en 13er er altid en sjov leg. Se bare guiden her: tip en 13er, og det er altid sjovt at lade nogle af gæsterne dyste mellem hinanden. Ideer til spørgsmål kunne eksempelvis være: “Hvem har de største fødder” eller “Hvem kan tage flest mavebøjninger” eller “Hvem er den klogeste”, eller “Hvem kan sine disney citater bedst?”.
Sedler kunder tallerknen er en festleg, som altid er en stor succes. Her ligger en seddel under hver tallerken, og på hver af disse står en opgave som gæsten skal lave resten af aftnen eller middagen. Sidst men ikke mindst er der tegn og gæt, som vel ikke behøver nogen større introduktion – det er altid et hit blandt gæsterne.

Underholdning til jeres næste julefrokost

Nu er vi jo ved at gå ind i december og derfor er det også vigtigt at der er styr på underholdning til denne store begivenhed. En julefrokost er altid forbundet med en stor fest, smil og højt humør, så derfor bør I tage et kig på den store guide, som samler ideer til underholdning til julefrokosten sammen. Her er sjove ideer til indslag, kreative festlege, selskabslege som vil blive husket og mange andre skøre påfund til julefrokosten.