Blog

Find dit lamineringsudstyr hos Papirgården

Hvis du arbejder på et kontor, ved du sandsynligvis allerede, at kontorarbejde kræver et væld af udstyr. Først og fremmest skal du naturligvis sørge for at arbejde på en ordentlig computer, og sikre dig, at du sidder ved et hæve-sænkebord i en stol, som giver dig den optimale støtte. Printerpapir, kuglepenne og clips er også blandt kontorarbejderens vigtigste redskaber. Dertil kan det i nogle sammenhænge være nyttigt at have adgang til udstyr, som tillader laminering

Hvad er laminering?

Udtrykket laminering dækker over en proces, hvor to stykker plastfolie varmes om et stykke papir. Laminering er en endegyldig proces, hvilket betyder, at du ikke kan få papirstykket ud, når du først har lamineret det.

I hvilke sammenhænge kan jeg bruge laminering?

Laminering kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Laminering er dog mest oplagt, når du har et stykke papir, som du gerne vil beskytte mod vand og fugt. Hvis du hænger et almindeligt stykke papir udenfor, vil der ikke gå lang tid, før det ødelægges af det danske vejr. Men er papiret lamineret, vil det kunne modstå langt det meste i løbet af en arbejdsdag. Mange restauranter vælger at laminere deres menukort, fordi laminering også gør, at du nemt kan rengøre papirarket. Selv hvis du ejer en anden form for virksomhed, kan det alligevel være en god idé at lade de vigtigste papirer laminere. Lamineringen vidner om kvalitet og omhyggelighed, og derved sender det et godt og professionelt signal til dine kunder.

Hvilket lamineringsudstyr kan jeg finde hos Papirgården?

Papirgården har alt dét lamineringsudstyr, som du kan tænke dig. Virksomheden omfatter både simpelt lamineringsudstyr som for eksempel lamineringslommer og mere avanceret udstyr som lamineringsmaskiner. Hvis du kun sjældent har brug for at laminere, er lamineringslommerne sandsynligvis en fin løsning for dig. Hvis du derimod laminerer på daglig basis, bør du overveje at investere i en lamineringsmaskinen. Maskinen tillader dig præcis og hurtig laminering af dine papirer.

Hvor meget koster lamineringsudstyr hos Papirgården?

Papirgårdens lamineringsudstyr findes i flere forskellige prisklasser. En pakke med lamineringslommer koster som regel kun omkring 100 kroner, hvorimod sidens lamineringsmaskiner typisk ligger på omkring 500 kroner. Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på at få den til en konkurrencedygtig pris, når du handler hos Papirgården.

Kort om Papirgården 

Papirgården er en dansk virksomhed, der holder til i Grenaa. Virksomheden har mere end 60 års erfaring i branchen, og ud over kontorartikler omfatter Papirgårdens udvalg også hobbyartikler, cateringudstyr og rigtig meget andet. Har du brug for hjælp til at vælge de rette kontorartikler? Eller har du brug for vejledning i forbindelse med indretningen af kontormiljøet på din arbejdsplads? Papirgården sender gerne en konsulent ud, når det passer dig.