Blog

Find den rette kopimaskine

Det store udbud af kopimaskiner, gøre at det kan være svært at finde den kopimaskine der dækker ens virksomheds behov.

I dette indlæg, vil jeg forsøge at give dig konkrete guidelines til, hvordan du finder den kopimaskine der passer bedst til din virksomhed.  


Der er mange fordele ved at bruge energi på at finde den rette kopimaskine. En af fordelene er blandet andet, at der kan være en økonomiskgevinst ved at kunne tracke dine medarbejderes printeradfærd, og derved minimere mængden af fejl print.  

Analyser din virksomheds printmiljø

Før du kan finde den optimale kopimaskine, skal du kigge på hvordan printermiljøet er i din virksomhed. Går din virksomhed efter at blive 100% papirløse eller er print en stor del af jeres arbejdsdag?

Er jeres print primært til internt brug eller udskriver i kontrakter og lignende som videregives til kunder og derfor skal være i høj kvalitet?

Hvor mange funktioner skal jeres kopimaskine have? Er der behov for at den kan sende en fax, scanne papirdokumenter til digitale filer eller skal dine medarbejder have forskellige adgangsrettigheder?

Der er mange faktorer der påvirker det rette kopimaskinekøb. Derfor anbefaler jeg dig, at du analyserer hvor stor en del print betyder for din virksomhed, nu og fremadrettet.

Kopimaskines kapacitet

Du skal altid overveje hvilken kapacitet din kopimaskine skal have. Har du mange ansatte og printet i store mængder dokumenter dagligt, er det en fordel at have en kopimaskine med stor kapacitet, da I derved undgår at skulle genopfylde papir og blæk dagligt, som mange virksomheder finder som værende et irritationsmoment.

Derudover bliver kravet til kapacitet påvirket af hvor mange ansatte der er i virksomheden. Er det en enkelt medarbejder der skal bruge kopimaskinen eller drejer det sig som en større afdeling?

Kopimaskine med serviceaftale

Er du stadig i tvivl om, hvad du skal kigge efter for at få den optimale kopimaskine til jeres virksomhed, vil jeg anbefale, at du kontakter Business Center Ørsted.

De er de førende forhandlere af flere kopimaskine mærker som f.eks. Develop og Xerox.

Ved Business Center Ørsted har de stor fokus på at guide og rådgive dig, med udgangspunkt i de informationer du giver dem. Derudover tilbyder de en unik serviceløsning, så du i fremtiden ikke skal bekymre dig omkring vedligeholdelse af din printer.