Blog

Få fikset dit stenslag hurtigst muligt

Har du fået et stenslag i din rude i bilen? Stenslag kan være svære at komme uden om, og derfor er det noget, som vi alle er nødt til at tage stilling til i ny og næ. Selvom det måske er irriterende, når det sker, er det ikke verdens undergang med stenslag i din bilrude. Det kan nemlig nemt blive fikset. Det vigtigste er, at du handler hurtigt, når uheldet er ude. På den måde er der nemlig den største chance for, at du kan få fikset det uden yderligere problem. Læs meget mere her!

En bilmekaniker tæt på dig

Når du har fået stenslag i fx forruden, er det vigtigt, at du får det ordnet. Ellers kan revnerne nemlig sprede sig og ende med at gå igennem hele ruden. Hvis det er helt slemt, kan det også gå hen og blive farligt, da flere revner i ruden gør det sværere for dig at se ud gennem ruden. Ifølge den danske lovgivning er det faktisk også ulovligt at have store revner i dine bilruder, netop fordi det kan gøre det vanskeligere for dig at se ud, når du kører bil. 

Du skal altså få fikset dit stenslag, og det gør du ved at besøge din lokale bilmekaniker. Uanset om du bor i Østjylland, i Randers eller i Djursland, kan du finde en mekaniker tæt på dig. Sørg for at finde en mekaniker med en høj faglighed. Derudover kan du kigge efter hvem der kan tilbyde de bedste priser. Sidst men ikke mindst er der også sådan noget som kundeservice og et venligt og imødekommende personale. Det er vigtigt for mange, og det kan du også holde øje med, når du skal finde den helt rigtige bilmekaniker.

Derfor skal du være hurtig

Der er flere grunde til, at du skal få fikset stenslaget i din bil hurtigst muligt. Der er først og fremmest en økonomisk grund. Man kan nemlig reparere stenslag på to måder. Enter skal hele ruden udskiftes, hvilket kan gå hen og blive dyrt. Med tiden er bilruder, især forruden, nemlig blevet mere og mere højteknologisk, og det gør, at ruderne selvfølgelig også kommer til at koste flere penge. 

Hvis du er heldig, og revnerne ikke har spredt sig, kan det nogle gange være nok at “reparere” stenslaget. Dette skal dog gøres indenfor kort tid efter stenslaget er lavet. Tag derfor til bilmekanikeren allerede i dag, hvis uheldet er ude!