Blog

Dette skal du overveje, når du køber din første hårvoks

Den moderne mand er i dag virkelig kommet ind i kampen, når det gælder skønhedsprodukter, og en af de helt store vindere i denne sammenhæng er den gode gammeldags hårvoks. Men hvis du er nybegynder med hensyn til hårvoks, så er det måske en god idé, at du har en grundlæggende forståelse af dette klassiske herreprodukt. Læs videre her.

Hvornår er hårvoks det forkerte valg for mig?

Lad os få det negative af vejen lige med det samme. Hårvoks er ikke dit produkt, hvis du ønsker en tilbagekæmmet hårstil. Hvis du er ude efter at opnå dette glatte og klassiske look (og det er da også til at forstå, hvis du er), så vil du være langt bedre tjent med at købe noget hårpomade i stedet. Hårpomade gør nemlig dit hår rigtig glat, hvorimod hårvoks nemt kan komme til at se lidt ”fnugget” ud. Når dette så er sagt, så kan hårvoks faktisk godt bruges i en snæver vending, hvis man ikke har andet i skabet. Du skal bare være klar over, at det ikke vil fungere nær så godt.

Får man så et godt hold med hårvoks?

En af de absolut vigtigste ting et godt hårprodukt skal have er hold. Der er jo netop ikke den store fidus i at bruge en masse penge på hårvoks, hvis det ikke holder dit hår hvor det skal. Det er derfor altafgørende, at du vælger et kvalitetsprodukt, så du er hundrede procent sikker på, at din frisure holder hele dagen. Hvis det derfor er hold, som du er ude efter, så vil hårvoks absolut være en af de bedste løsninger, fremfor f.eks. hårgel; og den gode nyhed er, at du faktisk løbende kan tilføje hårvoks i løbet af dagen.

 

I modsætning til f.eks. hårgels, skum og pomader, så er selv billig hårvoks til mænd faktisk utroligt fleksibelt. Så hvis du af den ene eller anden årsag ønsker at lave om på frisuren i løbet af dagen, så kan du med hårvoks faktisk gel-style dit hår uden at du behøver at vaske hår igen; og hvis du fortryder den ene frisure, så kan du jo bare gå så mange frisurer tilbage som nødvendigt.

De fleste hårvokse har en behagelig duft

Fordi der netop er tale om et hårprodukt, der sidder noget bedre fast end mange andre, så er det selvfølgelig vigtigt, at du – eller andre – ikke frastødes af dens lugt. Den gode nyhed er dog, at langt de fleste hårvokse har en behagelig lugt, og desuden findes der rigtig mange forskellige dufte, alt efter hvilket produkt der er tale om.

Vælg et kvalitetsprodukt

Sidst men ikke mindst, skal du selvfølgelig altid vælge kvalitet over pris (medmindre de tilfældigvis skulle gå hånd i hånd). Hvad der er sandt for stort set alle andre produkter er dobbelt sandt for hårvoks. Hvis du køber en for billig hårvoks, kan du ofte ende med et udtørret produkt efter blot kort tids brug, så det vil derfor være en god idé at købe en hårvoks med gode anmeldelser.

Som medlem hos Plusshop kan du vælge og vrage i et stort udvalg af hårstylingsprodukter til priser langt under gennemsnittet. Du får de første 14 dage af dit abonnement helt gratis, og du kan altid opsige det igen.